Survivor 2016 - 18. Bölüm Yorumları

Survivor yarı senaryo bence. Hiçbir zaman tam olamaz. :D
Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir de:F reytingi eski survivorlara göre şahane değil. Diskalifiye şart :X eğer semih kitlesini arttırırsa bakalım masturbasyon olayı gibi neyle karalıcaklar?

Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir de:F reytingi eski survivorlara göre şahane değil. Diskalifiye şart :X eğer semih kitlesini arttırırsa bakalım masturbasyon olayı gibi neyle karalıcaklar?
Dayak olsa bile diskalifiye zor yapar acun.
Geçen yıl kafa atan oldu tekme atan oldu yinede bir şey yapmadı.
(Yapmak istemedi :X )

Survivorda desteklediklerim:
En başta Semih reis

Sonra sirasiyla:
Yati
Yunus
Mehmet

Kimle kimler etmiş? Hatırlıyormusun?
Hakan- Patates diyen adam vardı adını unuttum o kafa atmıştı Hakan'a. :F Hatta acun pişman bile oldu yanlış yaptık kurallarda diye. Açıklaması var hatta.
Turabi^'de tekme atmıştı uyarı almıştı 2 kez hemde. :D Hatta acun yeter demişti. :D

Hakan- Patates diyen adam vardı adını unuttum o kafa atmıştı Hakan'a. :F Hatta acun pişman bile oldu yanlış yaptık kurallarda diye. Açıklaması var hatta.
Turabi^'de tekme atmıştı uyarı almıştı 2 kez hemde. :D Hatta acun yeter demişti. :D

Kafa olayi farkli.Direk kafa atma degil o olay.Karsilikliydi.Bozok sevinirken Hakan önüne cikti Bozokto o anlik kafasiyla hakana vurdu veya ittirdi.öyle cok ciddi bir temasta yoktu ortada.Bozoku savunmuyorum,gecen sene Hakan hatipoglunu destekliyordum :D

Kafa olayi farkli.Direk kafa atma degil o olay.Karsilikliydi.Bozok sevinirken Hakan önüne cikti Bozokto o anlik kafasiyla hakana vurdu veya ittirdi.öyle cok ciddi bir temasta yoktu ortada.Bozoku savunmuyorum,gecen sene Hakan hatipoglunu destekliyordum :D
Evet önüne çıktı ama attı yahu. Bunu bir şeyi olabilir mi. Sana yapsalar sen bunu ne şekilde değerlendirirsin? :D

Bu lostun yokmu Facebooku? Bir tanke var ordade kismetse oluru yaziyor hep ve cikiyor her dedigi

Turabiyi hem diskalifiye etmeyip hem de şampiyon yaptiysa kurgunun tillahı var:F baştan sözleşme yapıyorlar zaten. Garantisini de ilerleyen bölümlerde alıyorlar demek:F @beyazsoy'a dun bunlara söyledim ama nafile yazıp yorulmamla kaldım:(

Diskalifiye olayı olmazsa dediğim gibi eğlecesine gelirim konuya arttık:T:

Semih Öztürk'ü desteklemeyelimde Efecanla Serkayi mi destekleyelim :D

Atakan - Yunus, Semih - Zafer'i gömdü, 1-0 öne geçtik. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs