Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir deSurvivor yarı senaryo bence. Hiçbir zaman tam olamaz.![]()
Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir deSurvivor yarı senaryo bence. Hiçbir zaman tam olamaz.![]()
Dayak olsa bile diskalifiye zor yapar acun.Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir dereytingi eski survivorlara göre şahane değil. Diskalifiye şart
eğer semih kitlesini arttırırsa bakalım masturbasyon olayı gibi neyle karalıcaklar?
Kimle kimler etmiş? Hatırlıyormusun?Dayak olsa bile diskalifiye zor yapar acun.
Geçen yıl kafa atan oldu tekme atan oldu yinede bir şey yapmadı.
(Yapmak istemedi)
Hakan- Patates diyen adam vardı adını unuttum o kafa atmıştı Hakan'a.Kimle kimler etmiş? Hatırlıyormusun?
Sende Ütopya'nın sonlarını izlemişsin galiba? Geçen öyle diyordun.Semih'in Dilara sarkisi efsaneydi![]()
Hakan- Patates diyen adam vardı adını unuttum o kafa atmıştı Hakan'a.Hatta acun pişman bile oldu yanlış yaptık kurallarda diye. Açıklaması var hatta.
Turabi^'de tekme atmıştı uyarı almıştı 2 kez hemde.Hatta acun yeter demişti.
![]()
Evet önüne çıktı ama attı yahu. Bunu bir şeyi olabilir mi. Sana yapsalar sen bunu ne şekilde değerlendirirsin?Kafa olayi farkli.Direk kafa atma degil o olay.Karsilikliydi.Bozok sevinirken Hakan önüne cikti Bozokto o anlik kafasiyla hakana vurdu veya ittirdi.öyle cok ciddi bir temasta yoktu ortada.Bozoku savunmuyorum,gecen sene Hakan hatipoglunu destekliyordum![]()
Turabiyi hem diskalifiye etmeyip hem de şampiyon yaptiysa kurgunun tillahı varHakan- Patates diyen adam vardı adını unuttum o kafa atmıştı Hakan'a.Hatta acun pişman bile oldu yanlış yaptık kurallarda diye. Açıklaması var hatta.
Turabi^'de tekme atmıştı uyarı almıştı 2 kez hemde.Hatta acun yeter demişti.
![]()
Semih Öztürk'ü desteklemeyelimde Efecanla Serkayi mi destekleyelim![]()