Semih kötü yahuu börek olayında yanında 4kisiyle kazandı onlar olmasa sürekli kaybediyor.Semihin birşeyi kullandiğı yok siz fazla abartıyorsunuz
Semih olmasaydı börek oyununu zor kazanırlardı takım kötüyse Semih ne yapsın? Hiçbiri oyun alamıyor ki
Semih kötü yahuu börek olayında yanında 4kisiyle kazandı onlar olmasa sürekli kaybediyor.Semihin birşeyi kullandiğı yok siz fazla abartıyorsunuz
Semih olmasaydı börek oyununu zor kazanırlardı takım kötüyse Semih ne yapsın? Hiçbiri oyun alamıyor ki
Son 1 ayda sevdim Kurre'yi.Kurre ve kadınsı dik duruşu mu adsgdsfahaSemih ona asılmasaydı kurre ilk elencek ezik yarişmacıydı
semihten dolayı kurreyi sevenler oldu. Hatta semih ve kurreyi birlikte görmek isteyenler daha coktu. Salt kurreciler azlar. Dikmdurdu derken sanırım son haftaları diyorsun? Dışarı çıktı geldi her hafta kira ödüyordu. Yazın ortasında şömine ısmarlıyordu
sen bunları nasıl gözden kaçırdın yaa
![]()
Ütopyanın ana temasında vardı. Rteye diktatör diyorlardı ütopya da da biatçı diyorlardıSemihin birşeyi kullandiğı yok siz fazla abartıyorsunuz
Kurre'nin banyoda ne kadar kaldığını bilen bir kız olunca ben bile Lezbiyen dedikodularına inanabilirdim Forumdash.Besleyemez Dilay maskulen bi yapıya sahipti. Kurreye aşık dedikoduları bile çıktılezbiyen yaptılar kızı resmen. Sonra annesi semihten uzak dur muratla takıl diyince aşk dedikoduları çıktı da kızın imajı düzeldi asgxsgah
![]()
Semih suya bu derken Arınç ak partiyi kurdu Semih oyları cebe indirmek için ak partili olur milliyetçi olur oy geleceğini bilse hdpli olur))). Bu adam yılanin Bellini kırar)))Çakma Ak Partili ama![]()
Telefonda etmişler. Ses kayıdı varmıydı unuttum şimdi. Ama gerçek bu Muratta kabul etmişti. Semihi korumak içim yaptım demişti.Yanında mi küfür ettiler.. Vallahi ne yaşamışlarsa kendileri bilir.. Ben survivoru baştan sona izliyorum bir insanın kişiliği nasıl az buz anlarım kimseye dindar ya da milliyetçi diye sempati duymam adamsa sempati duyarım. .. Geçen sene hasanın yanındaykenki en efendi adamken ona cephe aldım. sonra begüme kelek attı normal hayatta.. Semih gibi birini yanıma yaklaştırmam o kadar diyeyim))))
Murati savunduğumu kim söyledi)) sonuçta yanciydi.. Özel hayatında kim küfür etmiyor.. Küre bir şeyler yapmıştır. Adam da küre varsa ben yokum demiştir.. Semih utopyoda küre karşıtı gurup fazla olduğu için küreyi sattı normal hayatta murata ihtiyacı olmadığı için kürenin yanında.. Bunlar beni pek ilgilendirmiyorTelefonda etmişler. Ses kayıdı varmıydı unuttum şimdi. Ama gerçek bu Muratta kabul etmişti. Semihi korumak içim yaptım demişti.
Yan, küfür eden bir insanıda savunuyorsun beyazsoy yani şaşırdım sana.![]()
Yaa Kurre ilk zamanlar tezcana bile asıldı. Ne semih başka kızı tavlayabildi ne de kurre başka erkeğiSon 1 ayda sevdim Kurre'yi.Dikkat edersen ne zaman ayrıldı Semih'ten o zaman ısındım kıza. Niye kendi benliğini buldu? İçindeki gücü fark etti?
Kurre evet elenebilirdi lakin Ütopya'daki yaşadıkları ile güçlendi. Her olay onu daha da güçlendirdi. Biz bile dünyaya gelirken birilerinin yardımına muhtaç geliyoruz. Sonrada öğreniyoruz. Kurre'de böyle oldu.![]()
Survivor'da ada hayatını pek fazla izlemiyorum. Ama Semih baştan beri tekim diyordu zaten.Murati savunduğumu kim söyledi)) sonuçta yanciydi.. Özel hayatında kim küfür etmiyor.. Küre bir şeyler yapmıştır. Adam da küre varsa ben yokum demiştir.. Semih utopyoda küre karşıtı gurup fazla olduğu için küreyi sattı normal hayatta murata ihtiyacı olmadığı için kürenin yanında.. Bunlar beni pek ilgilendirmiyor
Gizem sürekli birlikteyiz diyor Semih tekim diyor))) bu diyalog bile her şeyi açıklamaya yeter
Börek oyununu geçtim adam devamlı 2/1 yapıyor zaten kötü biri olsaydı ütopyada kötü göstermek için ellerinden geleni yapmazlardı diye düşünüyorumSemih suya bu derken Arınç ak partiyi kurdu Semih oyları cebe indirmek için ak partili olur milliyetçi olur oy geleceğini bilse hdpli olur))). Bu adam yılanin Bellini kırar)))
Al bak süper seminin durumunu gör adam nihalden biraz iyi)))Börek oyununu geçtim adam devamlı 2/1 yapıyor zaten kötü biri olsaydı ütopyada kötü göstermek için ellerinden geleni yapmazlardı diye düşünüyorum
Aga Arınçı savundun ya ne diyeyim.![]()
@Yiğitt evet güzel basladik ama abartma sende hep ikinci olalim yeter birincilik olmasa da olur ama en sonda sampiyon olalim tabiki de
@Harunnn60 evet nihali söylemeliydi ama onun yüksek oy aldigini düsündügü icin söylemedi ayrica aylin en iyi falan degil saka mi yapiyorsun bir tek atisi iyi o kadar
@sokak sanati ne ön plana cikmasindan bahsediyorsun damla zaten gönüllü kizlarda en iyisi ona rakip hic kimse yok zaten aylinde iyi bir yarismaci degildi zaten sadece atisla olmaz bu isler![]()
Diğer smste görüşürüz baby@Yiğitt evet güzel basladik ama abartma sende hep ikinci olalim yeter birincilik olmasa da olur ama en sonda sampiyon olalim tabiki de
@Harunnn60 evet nihali söylemeliydi ama onun yüksek oy aldigini düsündügü icin söylemedi ayrica aylin en iyi falan degil saka mi yapiyorsun bir tek atisi iyi o kadar
@sokak sanati ne ön plana cikmasindan bahsediyorsun damla zaten gönüllü kizlarda en iyisi ona rakip hic kimse yok zaten aylinde iyi bir yarismaci degildi zaten sadece atisla olmaz bu isler![]()