Survivor 2016 11. Bölüm Yorumları

Aram iyi olanı iyiye yorarim.. Semihin yancısı gibi davranan biri benim yenilmeme gülüyorsa iyi niyet zor ararim
Ama zaferin kızma nedeni eşlediği zaman gülmüş ona kızmış. Yenildiği için gulmuyordu gizem. Nihal, Zaferin oyundaki performansına gülüyordu.

Gizemi hiç sevmem biliyorsun ama kız burda haklı.

Bu arada utopyadan alıntı "yaver":F sanırım senaryoyu semihle yazıyorlar:F

Tuğba, Nagihan ve Yılmaz. :X

Tuğba gitti yani kabullensen iyi olur. :A
Kalsaydı zatn haksız gösterirlerdi:X acun bu çirkefleri tutuyor:A

Bir yerde Damla-Atakan düello yaptı Atakan aldı diye duydum o niyeydi :X
İki takım da önce kendi içlerinde kapıştılar. Ünlülerde Atakan, Tuğba, gönüllülerde İbrahim, Damla finale çıktı.

Sonra Atakan İbrahim'i yendi, Damla da Tuğba'yı. Sonra da Atakan ve Damla iki kazanan olarak takımlarına ödül getirmek için kapıştılar ama ödülü cidden unuttum şu an. :D O mücadelenin kazananı da Atakan oldu. :D

Ama zaferin kızma nedeni eşlediği zaman gülmüş ona kızmış. Yenildiği için gulmuyordu gizem. Nihal, Zaferin oyundaki performansına gülüyordu.

Gizemi hiç sevmem biliyorsun ama kız burda haklı.

Bu arada utopyadan alıntı "yaver":F sanırım senaryoyu semihle yazıyorlar:F

Kalsaydı zatn haksız gösterirlerdi:X acun bu çirkefleri tutuyor:A
Sana göre de herşey senaryo :A Acuna 7/24 Para yedirdin ütopya için :A

Oha Atakan o kavgalardan sonra Nagihan'ı söyler diye bekliyordum ama takımı düşünerek Yağmur'u söyledi doğrusunu yaptı ama Tuğba'nın kalması iyi olmadı tabii. :( @Forumdash :T:

@Bully ebru nerde aga :D

Atakan yagmur dedi ve yagmur elendi :D
Bimiyorum aga listede yoktu bu sene dokunulmaz olanlara oy atılmıyor herhalde Acun öyle bir şey demiş miydi ki :D

Yağmur şansın bol olsun.... Yaşasın bol kavgalı gidecekler:oley:

Oha Atakan o kavgalardan sonra Nagihan'ı söyler diye bekliyordum ama takımı düşünerek Yağmur'u söyledi doğrusunu yaptı ama Tuğba'nın kalması iyi olmadı tabii. :( @Forumdash :T:

Bimiyorum aga listede yoktu bu sene dokunulmaz olanlara oy atılmıyor herhalde Acun öyle bir şey demiş miydi ki :D
Atakanı tebrik ettim:A programın böyle kavgalara ihtiyacı var neden nagiyi seçsin? Onlar aynı yolda inrahim ve damlaya yenilmişti:A

Zevkime para harcadım:X senaryolar karıldıgına gerçekten inanmıyormusun? Gerçi inanmasan da ikna etme gibi bi çabaya girmicem:X 7/24 utopya izledim her buldugum şeyi de buraya da aktarıyorum.
Senaryo var zaten ütopyanın finali başlı başına bir kurguydu misal :A Survivorda senaryo Acun müdahale ediyordur :A

@Bully aynen aga olabilir kız hem dokunulmaz hem de isim söyleme hakki da vardi yani sms birincisinden hicbir farki yok o yüzden kimse atmamistir belki :D

Senaryo var zaten ütopyanın finali başlı başına bir kurguydu misal :A Survivorda senaryo Acun müdahale ediyordur :A
Ediyor tabi. Ütopyayı Semih kazanacakken gazete haberleri yüzünden oylama sistemi kaç kere değişti. En azından tvden takip ettiysen biliyorsundur.

Aç kaldıklarına da inanmıyorum. Ordaki ilk yardıma koşan doktor diyet yaptırıyordu:A şu muz avakado bulma hikayeleri mesela. Kameraman omzunda bilmem kaç kiloluk şeyi neden taşısın tepelere dağlara:X

Neyse Semihten başka kimi tutuyorsun? Semihi 1.yapmazlar bu performansla:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs