Gizem semihin fanlarina arkasına almak için yapıyor gizem survivorun muratı))))Gizeme yaver diyorlardı haklılar benceb
ne dedi nagihan
Gizem semihin fanlarina arkasına almak için yapıyor gizem survivorun muratı))))Gizeme yaver diyorlardı haklılar benceb
ne dedi nagihan
Gizem semihin fanlarina arkasına almak için yapıyor gizem survivorun muratı))))
Aran kötü olduğu insaan sen yenilince gülüyor ne düşünürsün@Bully senin atakan neler demiş öyle😱
Gizem haklıydı. Nihal de gülüyordu neden Niahle de sarmadılar?
Semihin Zaferi geçip önde başlamişken 4/5 yenip bir de oyun oynamasını yine Semih saçmalığı![]()
Potada 3ü mü vardı eyvahlar olsunAtakan birinci olursa Nagihan'ı söyleyecek, Nagihan gitmez, Morgül'ü de hemen yolcu etmeyiz herhalde, Tuğba'ya yol göründü.![]()
Bugunkü oyunda İbrahime psikolojik baskı yapmak için Atakan öndesin diye bağırmalarını istemiş arkadaşlarındanGizeme yaver diyorlardı haklılar benceb
ne dedi nagihan
Eğer aram iyi olan insan da gülüyorsa yanı başımda ben bi susar bi durup bakardımAran kötü olduğu insaan sen yenilince gülüyor ne düşünürsün
Damla ve Atakan sembol kazandılar, o sembolleri en çok toplayan kişi direkt finale çıkma yolunda büyük avantaj elde edecek geçen seneden biliyorsun zatenBugün yeni açtım neler oldu
Aram iyi olanı iyiye yorarim.. Semihin yancısı gibi davranan biri benim yenilmeme gülüyorsa iyi niyet zor ararimPotada 3ü mü vardı eyvahlar olsun
Bugunkü oyunda İbrahime psikolojik baskı yapmak için Atakan öndesin diye bağırmalarını istemiş arkadaşlarından![]()
Geçen gün sana da demiştim İbrahimle çıkacağı oyunlarda hep dua ediyordu diye
Eğer aram iyi olan insan da gülüyorsa yanı başımda ben bi susar bi durup bakardımtabi zafer tez canlı görememiştir o an
en komik olanı da acunun mudahale etmesi
![]()
Damla ve Atakan sembol kazandılar, o sembolleri en çok toplayan kişi direkt finale çıkma yolunda büyük avantaj elde edecek geçen seneden biliyorsun zaten
Gönüllülerde her zamanki kavgalar oldu. Semih ve Gizem'in üzerine oynadılar yine. Ünlülerde ciddi kavgalar oldu. Atakan ve Tuğba birbirlerine girdiler, Tuğba baya çirkefleşti elenmiştir inşallah.![]()
Tuğba 9.olmuşDamla ve Atakan sembol kazandılar, o sembolleri en çok toplayan kişi direkt finale çıkma yolunda büyük avantaj elde edecek geçen seneden biliyorsun zaten
Gönüllülerde her zamanki kavgalar oldu. Semih ve Gizem'in üzerine oynadılar yine. Ünlülerde ciddi kavgalar oldu. Atakan ve Tuğba birbirlerine girdiler, Tuğba baya çirkefleşti elenmiştir inşallah.![]()
Tuğba, Nagihan ve Yılmaz.Tuğba 9.olmuşnagi 8.
Potada kımler vardı ya?
Oy kullabmayı unutma YY'deBir yerde Damla-Atakan düello yaptı Atakan aldı diye duydum o niyeydi![]()