Survivor 2016 11. Bölüm Yorumları

Atakan birinci olursa Nagihan'ı söyleyecek, Nagihan gitmez, Morgül'ü de hemen yolcu etmeyiz herhalde, Tuğba'ya yol göründü. :A
Potada 3ü mü vardı eyvahlar olsun:T

Gizeme yaver diyorlardı haklılar benceb

ne dedi nagihan
Bugunkü oyunda İbrahime psikolojik baskı yapmak için Atakan öndesin diye bağırmalarını istemiş arkadaşlarından:F
Geçen gün sana da demiştim İbrahimle çıkacağı oyunlarda hep dua ediyordu diye:F

Aran kötü olduğu insaan sen yenilince gülüyor ne düşünürsün
Eğer aram iyi olan insan da gülüyorsa yanı başımda ben bi susar bi durup bakardım:X tabi zafer tez canlı görememiştir o an:X en komik olanı da acunun mudahale etmesi:F

Tuğba çok yapmacıksın, samimi değilsin, adada esip gürleyen kız konseyde ağlamaya başladı. :))

İşte bu, Atakan reyiz 1.oldu. :Z :Z

Şaşırdık mı hayır başka alternatif yoktu zaten. :D

Bugün yeni açtım neler oldu
Damla ve Atakan sembol kazandılar, o sembolleri en çok toplayan kişi direkt finale çıkma yolunda büyük avantaj elde edecek geçen seneden biliyorsun zaten :D

Gönüllülerde her zamanki kavgalar oldu. Semih ve Gizem'in üzerine oynadılar yine. Ünlülerde ciddi kavgalar oldu. Atakan ve Tuğba birbirlerine girdiler, Tuğba baya çirkefleşti elenmiştir inşallah. :D

Atakan ve Eda nasil bu kadar yuksek.. Cok buyuk haksizlik. Tugba Ozay kalmali kesinlikle

Tuğba elendi kurtulduk bayan çirkeften iyi oldu. :D Seda sonunculuğu hak etmiyordu toparlar inşallah.

Yılmaz Morgül 4.olmuş helal olsun. :F

Potada 3ü mü vardı eyvahlar olsun:T

Bugunkü oyunda İbrahime psikolojik baskı yapmak için Atakan öndesin diye bağırmalarını istemiş arkadaşlarından:F
Geçen gün sana da demiştim İbrahimle çıkacağı oyunlarda hep dua ediyordu diye:F

Eğer aram iyi olan insan da gülüyorsa yanı başımda ben bi susar bi durup bakardım:X tabi zafer tez canlı görememiştir o an:X en komik olanı da acunun mudahale etmesi:F
Aram iyi olanı iyiye yorarim.. Semihin yancısı gibi davranan biri benim yenilmeme gülüyorsa iyi niyet zor ararim

Damla ve Atakan sembol kazandılar, o sembolleri en çok toplayan kişi direkt finale çıkma yolunda büyük avantaj elde edecek geçen seneden biliyorsun zaten :D

Gönüllülerde her zamanki kavgalar oldu. Semih ve Gizem'in üzerine oynadılar yine. Ünlülerde ciddi kavgalar oldu. Atakan ve Tuğba birbirlerine girdiler, Tuğba baya çirkefleşti elenmiştir inşallah. :D

Bir yerde Damla-Atakan düello yaptı Atakan aldı diye duydum o niyeydi :X

Tuğba 9.olmuş:T: nagi 8.
Potada kımler vardı ya?