Vayy ne güzel, foto atarsın artıkDamla en yakın arkadaşımin akrabasıymıs.Hahah damla ile boğaza karşı sigara içeriz artık.
Ekli dosyayı görüntüle 50964
@Yiğitt @vadikızı @eskisi @beyazsoy @Forumdash @Doğu
Vayy ne güzel, foto atarsın artıkDamla en yakın arkadaşımin akrabasıymıs.Hahah damla ile boğaza karşı sigara içeriz artık.
Ekli dosyayı görüntüle 50964
@Yiğitt @vadikızı @eskisi @beyazsoy @Forumdash @Doğu
Senide alırız forumdasım.Level atla rakı balık yapın![]()
Semih dinle alakalı hiçbir zaman dalga geçmez. Geçen sene orucunu tuttu bile tuncikler oruc filan tutmazken. Lütfen bu tur hassas olaylara cekme.
Beraber gidelim Semihe yaptığı şeyleri konuşalım bedel ödeteyimSenide alırız forumdasım.![]()
Ben de senın gıcık oldugu u bildiğim için açıklama yapmaya gerek yok diyorum nasılsa bi yerden vuracaksın yineForumdash semihe yaptığım yorumlarda kötü birşey dedimmi ben ben her zaman iki
tarafında hatalarını söyledim hiç semihle ne bilim işte alay edecek dalga geçecek
şekilde yorum yaptım mı yapmadım yapmam da ben en baştan beri söyledim ben
semihi bir kere Ütopyada gıcık oldum takip etmedim hiç bir kere ekranda gördüm ne
olduysa gıcık oldum yorumlarımda asla kötü bir şekilde yorumlamadım hem
saygısız görünmek istemedim hemde semihi sevenlere saygısızlık etmek istemedim
kötü yorum yaparsam semih severlere saygısızlık etmiş olurdum bunu düşünerek
yorum yapmaya çalıştım
Ben de senın gıcık oldugu u bildiğim için açıklama yapmaya gerek yok diyorum nasılsa bi yerden vuracaksın yineben sana demedim ki kötü laf söyledin. Ben de serkaya gıcıgım ben de onun hakkında kötü bişey demedim. Forumda hakaret kufur yasak çünkü
böyle mi söylşm şimdi
neden kızdın ki @Maskeli Fedai zsana izah ederek kendini yoracaktı
![]()
Haa evet unutmusum.Aynen yakınız zaten aramızda 15 km mesafe var![]()
Ben din konusunda @Polat Şaşmaz 'ın itirazını söyledim. O din konusuna cekti. Sen de onu destekler gibi konuşmuşsun. Dine cekmedin net bi şekilde ama destekledin.Ben hiç bir yere çekmedim konuyu din konusunu açan sendin @Polat Şaşmaz
dini yaklaşır vadikızına görü tü kaka dedin benim aklıma dinle ilgili birşey bile
gelmemişken niye çekeyim emin ol forumdash ben öyle saygısızlıklar yapmam
konuyu ordan alayım oraya çekmem neyse ben semihin yunusa yusuf demesine
alay olarak nitelendirdim din ile ilgili birşey demedim demem de
Bu arada Semih yakında Burada Laf Çoka konuk olcak tarih gelince haber veririmHaa evet unutmusum.Buluşma olduğunda haber veririm sana.
![]()
Sen gıcıksın demedimBen gıcık birimiyim daha duymadığım ne laf kalacak acaba merak ediyorum
forumun gereksizi israfıydım şimdide Gıcık oldum yatşk ederim forumdaş
ben kızmadım da
ya 10 tane şehidimiz var ona canım sıkıldı ya
Ben din konusunda @Polat Şaşmaz 'ın itirazını söyledim. O din konusuna cekti. Sen de onu destekler gibi konuşmuşsun. Dine cekmedin net bi şekilde ama destekledin.
Semih orda korkça davrana yunusa yusuf yusuf tabirini kullandı. Olay bundan ibaret. Yoksa başka bi art niyet aranmasın.
Sen gıcıksın demedimnasıl anlıyorsun yazdıklarımı
senin semihe gıcık oldugunu biliyorum dedim
![]()
Ajandama bakayım boşmuyumSenide alırız forumdasım.![]()
Önemli değilÇok afedersin bir anda 10 şehidi duydum da kafam allak bullak oldu kusura bakma ya
Mutlaka haber ver.Bu arada Semih yakında Burada Laf Çoka konuk olcak tarih gelince haber veririm![]()