Survivor 2016 - 109. Bölüm (Yarı Final) Yorumları

Sizce Finale Hangisi Çıkar?

• Damla

Oy: 3 27.3%
  • Atakan

Oy: 8 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Yunusun ismini bir anda değiştirdi :A

Adam efsane ya.Yunus kıpkırmızı oldu ahaha :F
Semih sinirlenip cevap veremeyince klasik olarak ilk okul çağına dönüyor))). İlk okulda çevremdeki arkadaşlar yapar ben ayiplardim Burada nasıl bir zeka var anlamıyorum))) üstelik bunu bir peygamber adını kullanarak yaptı. Semihin zekasının gösteren bir "espri"

@Doğu Hocam da destekliyor :A Semih fena haşlama yaptı omurgasızlara ve jöle gibi adamlara :A Semih Öztürkten Thug Life Gecesi :A

Semih sinirlenip cevap veremeyince klasik olarak ilk okul çağına dönüyor))). İlk okulda çevremdeki arkadaşlar yapar ben ayiplardim Burada nasıl bir zeka var anlamıyorum))) üstelik bunu bir peygamber adını kullanarak yaptı. Semihin zekasının gösteren bir "espri"
Kıpkırmızı olan Yunus'a on numara yakıştı :A

Reis fena esti şov yaptı :A

Serkay yine ağlar darısı semihin başına bir gün ağlarken görürüz)))

Hadi serkay semihe yerde yiyeceksin dediği için kizginsiniz da yunus semihe omurgasız demedi niye bu öfke)). Sanırım semihin iyi kuyruk ascisi var yunusa karşı)))
Yunus kendisi durmuyor Semihin arkasından boş boş atıp tutuyordu.Filozof adamın nasıl küfürbaz olduğu da ortaya çıktı :A

Hadi serkay semihe yerde yiyeceksin dediği için kizginsiniz da yunus semihe omurgasız demedi niye bu öfke)). Sanırım semihin iyi kuyruk ascisi var yunusa karşı)))
Yunus kendisi durmuyor Semihin arkasından boş boş atıp tutuyordu.Filozof adamın nasıl küfürbaz olduğu da ortaya çıktı :A

Son düzenleme:
Semih onlar gibi ezik durmayıp hadlerini bildirdiği için net olduğu için jöle gibi olmadığı için kuyruk açıları var.Anlayışla karşılamak lazım :A

Omurgasızlar karşısında gerçeği dan dan diye söyleyen bir Semih Öztürk var.Yunus aylar sonra yine Semih tarafından gol yedi.Bu gol ona 10 yıl yeter :A

@polat şaşmaz olayı dini ele alıyor(sanırım) ama @vadikızı'na Semih hakkında açıklama yapma boşuna:F hep tü kaka:F

Forumdash semihe yaptığım yorumlarda kötü birşey dedimmi ben ben her zaman iki
tarafında hatalarını söyledim hiç semihle ne bilim işte alay edecek dalga geçecek
şekilde yorum yaptım mı yapmadım yapmam da ben en baştan beri söyledim ben
semihi bir kere Ütopyada gıcık oldum takip etmedim hiç bir kere ekranda gördüm ne
olduysa gıcık oldum yorumlarımda asla kötü bir şekilde yorumlamadım hem
saygısız görünmek istemedim hemde semihi sevenlere saygısızlık etmek istemedim
kötü yorum yaparsam semih severlere saygısızlık etmiş olurdum bunu düşünerek
yorum yapmaya çalıştım