Yusuf ismiyle dalga gecilmez aga orada bitti benim içinSemih küfür mevzusunu açınca Yunus kıpkırmızı oldu ahaha![]()
Yunus Günçe Yusuf Günçe olduUlan Semih
Bunlar nasıl insanlar la.Kendisine omurgasız küfür edenleri yağlarlar.Allah bizi bunlardan uzak etsin![]()
Sorma abla sorma. Belalı ikili geri döndü yanyana oturuyorlar birde![]()
Yusuf ismiyle dalga gecilmez aga orada bitti benim için
Bende farkettim enterasan olduKadir kimi alıntı yapmışsın paşambenim nickim @GunesinOglu mu
şaka bir yana o konuştuğu yeter yılmaz morgül bir daha konuşmasın mümkünse
Bende farkettim enterasan oldu![]()
Kanal D'me isteyen kim Semih'i?
Aynen Yusuf Günçe dediKadir kimi alıntı yapmışsın paşambenim nickim @GunesinOglu mu
şaka bir yana o konuştuğu yeter yılmaz morgül bir daha konuşmasın mümkünse
Yunusa Yusuf mu dedi semih
İsteme gülmekten kırıp geçirecek izlede samimiyetini sempatikliğini orda gör bu yarışma sadeceKanal D'me isteyen kim Semih'i?![]()
Reyting getirip Kanal D'mi yüceltecekse bekliyoruz tabi, gelsin.İsteme gülmekten kırıp geçirecek izlede samimiyetini sempatikliğini orda gör bu yarışma sadeceReytingde getircek
![]()
![]()
@vadikızı çok sapıklaştı hemde ramazan ayında bunun sonu iyi değilkız @Çiğdem- bak @vadikızı bu fotoyu beğenmiş twitterda sırf meme seviyor demek ki artık kalanına da bakmıyor@Yiğitt @Forumdash @Doğu @Harunnn60 @destere
Ekli dosyayı görüntüle 50963
Dalga geçmedi kinaye yaptıYusuf ismiyle dalga gecilmez aga orada bitti benim için
Yattaranın Yunusu söylediği konseyde Yattara da aynı şeyi söylemişti.Semih bu mevzuyu açınca kıpkırmızı olduSemih dedikodu yapmıyorum diyor yine yunusa sen küfür ettin atakana diyerek hem yalan hem de dedikodu yapıyor yanı iftara ediyor
Acun izin vermez
Ama atakanın aklındaki de dur Semihin yunusa laf soktugu yerin öcünü alayımdıAtakandan semihe bir tug life güçlü insan rakibini alt eden değil. Sinirlendiğinde nefsini yenen kişidir
Semih yunusa kızınca Yusuf günce demesi gibi)))
Yunusun ismini bir anda değiştirdiAtakandan semihe bir tug life güçlü insan rakibini alt eden değil. Sinirlendiğinde nefsini yenen kişidir
Semih yunusa kızınca Yusuf günce demesi gibi)))
İşte bu yüzden Semih Öztürk katılır ya sorun değil Zuhal Topalda da konuşuluyor Semih herkes tanıyorAcun izin vermezyoksa beyaz da mesutta hep survivor konusu acildiğinda hemen sözü Semihe getiriyor
Adam şampiyon olamasa da adını duyurmayı başardı
Ama atakanın aklındaki de dur Semihin yunusa laf soktugu yerin öcünü alayımdı![]()