Aynen Yusuf Günçe dedi
Hımm @Maskeli Fedai yunusa Yusuf demek kinaye olurmu resmen dalga
geçmiş serkaya aylarca serkaç dedi ya yapma gözünü seveyim ya😵
Aynen Yusuf Günçe dedi
Yusuf Yusuf diye bir söz vardır.Korkanlara söylenir.Semihte Yunusa o lafa istinaden söylediHımm @Maskeli Fedai yunusa Yusuf demek kinaye olurmu resmen dalga
geçmiş serkaya aylarca serkaç dedi ya yapma gözünü seveyim ya😵
Semih sinirlenip cevap veremeyince klasik olarak ilk okul çağına dönüyor))). İlk okulda çevremdeki arkadaşlar yapar ben ayiplardim Burada nasıl bir zeka var anlamıyorum))) üstelik bunu bir peygamber adını kullanarak yaptı. Semihin zekasının gösteren bir "espri"Yunusun ismini bir anda değiştirdi![]()
Adam efsane ya.Yunus kıpkırmızı oldu ahaha![]()
Kıpkırmızı olan Yunus'a on numara yakıştıSemih sinirlenip cevap veremeyince klasik olarak ilk okul çağına dönüyor))). İlk okulda çevremdeki arkadaşlar yapar ben ayiplardim Burada nasıl bir zeka var anlamıyorum))) üstelik bunu bir peygamber adını kullanarak yaptı. Semihin zekasının gösteren bir "espri"
Semih halk eledi işte niye soranlara yunusa dediğini göstermek lazım))
@Doğu Hocam da destekliyorSemih fena haşlama yaptı omurgasızlara ve jöle gibi adamlara
Semih Öztürkten Thug Life Gecesi
Kıpkırmızı olan Yunus'a on numara yakıştı![]()
Reis fena esti şov yaptı![]()
İyi etti Yunusa dedi o omurgasız bundan anlar çünkü.Küfür mevzusunda kıpkırmızı oldu ahahaSemih halk eledi işte niye soranlara yunusa dediğini göstermek lazım))
Hadi serkay semihe yerde yiyeceksin dediği için kizginsiniz da yunus semihe omurgasız demedi niye bu öfke)). Sanırım semihin iyi kuyruk ascisi var yunusa karşı)))İyi etti Yunusa dedi o omurgasız bundan anlar çünkü.Küfür mevzusunda kıpkırmızı oldu ahaha![]()
Yunus kendisi durmuyor Semihin arkasından boş boş atıp tutuyordu.Filozof adamın nasıl küfürbaz olduğu da ortaya çıktıHadi serkay semihe yerde yiyeceksin dediği için kizginsiniz da yunus semihe omurgasız demedi niye bu öfke)). Sanırım semihin iyi kuyruk ascisi var yunusa karşı)))
Yunus kendisi durmuyor Semihin arkasından boş boş atıp tutuyordu.Filozof adamın nasıl küfürbaz olduğu da ortaya çıktıHadi serkay semihe yerde yiyeceksin dediği için kizginsiniz da yunus semihe omurgasız demedi niye bu öfke)). Sanırım semihin iyi kuyruk ascisi var yunusa karşı)))
Tekrarını pmden atarsın bana merak ettim
@Doğu Hocam da destekliyorSemih fena haşlama yaptı omurgasızlara ve jöle gibi adamlara
Semih Öztürkten Thug Life Gecesi
Kıpkırmızı olan Yunus'a on numara yakıştı
Reis fena esti şov yaptı![]()
Yusuf Yusuf diye bir söz vardır.Korkanlara söylenir.Semihte Yunusa o lafa istinaden söyledi![]()
Semih dinle alakalı hiçbir zaman dalga geçmez. Geçen sene orucunu tuttu bile tuncikler oruc filan tutmazken. Lütfen bu tur hassas olaylara cekme.Tabii kesin öyledir![]()
Level atla rakı balık yapınDamla en yakın arkadaşımin akrabasıymıs.Hahah damla ile boğaza karşı sigara içeriz artık.
Ekli dosyayı görüntüle 50964
@Yiğitt @vadikızı @eskisi @beyazsoy @Forumdash @Doğu