Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

Survivorı bu sene ilk kez bugün izledim Damla çok güzel kız inşallah bir dizide falan oynar[emoji7]

Aman ne kazandırdı, abartmayın ya. :D

Survivor'da başka öyle tip yoktu, haliyle o dikkat çekti. Geçtiğimiz iki yıl da Turabi kazandı, böyle tipler çok dikkat çekiyor. :D
Abartmak? :F Semihin fan sayısı Atakanın Serkayın fanlarını 3e katlar. Ütopyada ki fanlarının yarısı , finale çıkmasına yeter. :)

İşte orda oturabilirdi sonuçta değil mi ?

Semihin Facebook hesabı rahat 100.000 üstü

Damla kim ki yarı finale çıkıyor yahu şaka mısınız?
Dünku sayfada damlanın kim olduğunu hangi sosyolojik zemine oturduğunu yazdım.. Tikican kesmin ve bir kadın birinci olsunlarin temsilcisi.. Büyük şehirli kadının temsilcisi..

Semih asil kim neyi temsil ediyor. Semih yüksek egosuyla çıktığı tabana ihanet eden biri Anadolu insanın en sevmediği şey ego ve Semih de tonlarca var. Anca twitterda 5bin kişinin temsil ettiği kişi..

Yarıca utopyodaki insanlar haksız survivordaki insanlar haksız olabilir mi Semih yanlış insan işte

Abartmak? :F Semihin fan sayısı Atakanın Serkayın fanlarını 3e katlar. Ütopyada ki fanlarının yarısı , finale çıkmasına yeter. :)
İlk sayfalarda da yazmıştım Semih'in fan grubu 13-17 yaş grubu. :D Twitter'da TT dışında bir işe yaramıyorlar, geri kalanlar da sms yüklenince anca bu kadar oluyor.

İlk sayfalarda da yazmıştım Semih'in fan grubu 13-17 yaş grubu. :D Twitter'da TT dışında bir işe yaramıyorlar, geri kalanlar da sms yüklenince anca bu kadar oluyor.
Ütopyada Final sonuçları açıklandıktan sonra kapının önünde fanları toplandı semihin , ben hiç öyle 13-17 yaş arası çocuk göremedim. 40 50 yaşında hacılarım vardı bi tanesi ''emekli maaşımı verdim smslere'' diyodu :)

Son düzenleme:
Dünku sayfada damlanın kim olduğunu hangi sosyolojik zemine oturduğunu yazdım.. Tikican kesmin ve bir kadın birinci olsunlarin temsilcisi.. Büyük şehirli kadının temsilcisi..

Semih asil kim neyi temsil ediyor. Semih yüksek egosuyla çıktığı tabana ihanet eden biri Anadolu insanın en sevmediği şey ego ve Semih de tonlarca var. Anca twitterda 5bin kişinin temsil ettiği kişi..

Yarıca utopyodaki insanlar haksız survivordaki insanlar haksız olabilir mi Semih yanlış insan işte
Beyazsoy lütfen iki dk Semihe giydirmeyi bırak sadece 2 dk :)

Bi de lafım komplo terorisyenlerine madem semihi acun smssini sağmak için survivora çağırdı neden şimdi eledi finale kadar sağardi işte)))

Bu nedir? :)))))))) @Maskeli Fedai @Forumdash
Cl_UQgSWAAAk3a-.jpg

Bu adam mı çeyrek final de elenicek ? Fanları belli gücü belli.
Video %100 küfür içerir kusura bakmayın gari :) (ÜtopyaFinal)

olabilir reyting getiricek her şeyi yapar.
Gerçi o zaman da şöyle yapar; semihi finalde eletir falan acun bu yapar mı yaparrrrrr!!!!

Bi de lafım komplo terorisyenlerine madem semihi acun smssini sağmak için survivora çağırdı neden şimdi eledi finale kadar sağardi işte)))
Gönlundeki sampiyon damla oldugu icin olmasin ? Gecen atakan ilk serkay ikinci olarak bir ust tura cikmisti damlada ucuncu ve acun ona en iyi mucadele edenin o oldugunu söyledi.
Bastan beri torpiller havada ucuyor. Damla ilk finalist olsaydi semihi serkaya eletmezdi. Gönlum atakandan yana ama benim desteklediklerim hep ikinci oluyor genelde :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,227
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi