Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

Nagihan atakan Nihal ile de bu anlaşmayı acun yapar ünlüler beleşe Acuna niye çalışsın. Para kazandırsin))

Adam sağmak istesen niye 2gun daha sagmasin mantığı ne niye vazgeçsin analamdim))))

Bu cevap da seni tatmin etmez dimiz? Yarın seyircili izleriz artık:Fpardon cast:A

@Forumdash Acunun neden seyirci almadığı da ortaya çıktı.Çünkü seyirci olsa orası yıkılırdı :)

Yemek konusunda ve araba konusunda serkay ve efecan niye kötü gösterildi teknik hata mi)) ibo olayında da gördük Semih nasıl biri.. Semih kötü biri işte halk da farkına varmış))
Kötü biri arıyorsan bir insanı dövdüğü için gurur duyan birine veya Ramazan olduğu halde gidip Striptizci kadınlarla oynayan bir adama bak.Veya insanlara köpek muamelesi çeken insanlara bak

Semih bunların ayarlarıyla öyle bir oynadı ki bu bile neden Semih sorusunun cevabı.

Kötü biri arıyorsan bir insanı dövdüğü için gurur duyan birine veya Ramazan olduğu halde gidip Striptizci kadınlarla oynayan bir adama bak.Veya insanlara köpek muamelesi çeken insanlara bak

Semih bunların ayarlarıyla öyle bir oynadı ki bu bile neden Semih sorusunun cevabı.
O oynayan kız nihal miydi demiştim @beyazsoy'a :F

Tamam onlar kötü Semih iyi biri mi yapar bu

Semihi desteklediğim için mutluyum vicdanım rahat.En azından bizden biriydi
yanlışları olsa da.Böyle bir adam 10 kelimeyle derdini anlatan konseyde yalan söyleyen ve baskın olmayan pasif bir karaktere elenmemeliydi.
Söz gummusse sükut altındır))) sana niye destekledin diye bir şey diyen yok üstüne alınma))

Reklam arası verir.. Seyirci ayaklanacağına otursun evinde sms atsın)))
Yukarda ne dedim? Acuna yakışır mı öyle şeyler? Yayın kesmek yayında kavga cıkması:F sms atsın dedin de dağhan bugun panoramada turabiye sadece 2 oy atmış:F geçen tartişiyorduk. Ne kadar sms toplanıyordur diye:F o bile 2 oy atıyorsa 200binlik smsleri unut sen:Fo

Yukarda ne dedim? Acuna yakışır mı öyle şeyler? Yayın kesmek yayında kavga cıkması:F sms atsın dedin de dağhan bugun panoramada turabiye sadece 2 oy atmış:F geçen tartişiyorduk. Ne kadar sms toplanıyordur diye:F o bile 2 oy atıyorsa 200binlik smsleri unut sen:Fo
Hakan o programda 2milyon oy geliyor dedi evet haklisin 200bini unutalım)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs