Aynen öyle, Semih ve Nagi'yi eledi zaten. O nedenle pek üzülmem. Ama buraya kadar gelmişken şampiyon olsa hiç fena olmaz.Çok mutluyum gerçekten yarın geçemesek bile fazla üzülmicem Semihi elemek Damlaya nasip oldu![]()
aynen!!! çok yazık acuna..Semih 1. olamıcakta kim 1. olucak lan acun ne haram sever adamsın.geçen yıl da sms lerle oynadın istediğini tur atlattırdın falan filan iyi ki izlemeyi bırakmışım zaman kaybından başka bişey değil. her şey senaryo olmasa bile smsm ler ile net bi şekilde acunun istediği oluyor yoksa Semih ütopyadaki fanlarıyla finale çıkardı Ütopya da tamam semih haketmemişti şampiyonluğu ama sms lerde falan tuncaya olağanüstü bi fark attığı da ortada. bu kez gerçekten hakkını yedi adamın. izlediğim kadarıyla semih en hızlı yarışmacılardan biriydi.
Beyler bayanlar lütfen oy falan atmayın paranıza yazık.acun kimi isterse o şampiyon olucak.
Amin binlerce kez amin.Şoktayım şu an ya Allah belanızı versin
Sen kendin diyosun adam 10 gündür ortalıkta yok, pat diye çeyrek finalde görünüp oyların hepsini mi çekecekti?@Forumdash bölümün başındaki o samimiyetin sonucunu anladık.
Sen gel çocuğu 1 hafta gösterme yetmeyip vtrlerde gösterme ve Damlanın hep kazandığı ve ağladığı görüntüleri koy.Damla nasıl Semihi geçer yahu buna inanan var mı???
Yazık oldu.
LanetOlsunAcun KaçıncıKumpasın Semih senin oyuncagin degil !!Şampiyon çok mu belli oluyor ne ; Serkay ?Ben gidişatı bilmediğim için Ters köşe ile Atakan da şampiyon olabilir
![]()
tag açmışlar hemen demi çok rahat zirveyi görürLanetOlsunAcun KaçıncıKumpasın Semih senin oyuncagin degil !!
İşte orda oturabilirdi sonuçta değil mi ?Sen kendin diyosun adam 10 gündür ortalıkta yok, pat diye çeyrek finalde görünüp oyların hepsini mi çekecekti?
Hem unutmamak lazım ki Damla tüm Semih antilerini de arkasına aldı.
Semihin Facebook hesabı rahat 100.000 üstüYine Acuna giydiriyorlar))). Yahuu twitterda 5bin kişi twit atıyor diye Semih birinci olmaz.. Semihciler algılar yapan gurup sadece ve çok azlar bugün de gördük.. Kardeşim semihciler azlar daha da nasıl ispatlasın acun size))
Bu kadar antici üreten birinin nasıl birinci olmasını beklersiniz.. Anlamak mümkün degil
Yokluğuyla bile bu yarışmayı kazanırdı SemihSen kendin diyosun adam 10 gündür ortalıkta yok, pat diye çeyrek finalde görünüp oyların hepsini mi çekecekti?
Hem unutmamak lazım ki Damla tüm Semih antilerini de arkasına aldı.
Vallahi yarını ve ondan sonrasını işte! Kendileri izler. Çünkü o üçlü kalanlar yani! hepsi birbirinden kötü karakterler dönekler kötüler kısaca hiçbiri hak etmiyor hiçbir şekilde 1.liği net! Bıraktım bölümün tamamını izlemeyi. Acun çok yazık! survivor 11 yaşındaymış sanırım ilk defa bu yıl şans verdim gecelerimi netten bakıyordum vakit harcadım. her şey kurgu burada aynen net ... çok bekler izlerim ben!!İşte orda oturabilirdi sonuçta değil mi ?
Son 4'e kaldı, yeter o Semih'e.İşte orda oturabilirdi sonuçta değil mi ?