Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

TE="vadikızı, post: 2777742, member: 86534"]Atakanı geçemez damla:D[/QUOTE]
Izle ve gör.
Semihi bile "gecti"
Acunun sevgilisi sagolsun

Bu kadar antici birinin birinci olması veya finali görmesi imkansızdi.. Yarın damla atakani yener mi bilemem bu gün çok güç kaybetti

Beyler olayı özetliyorum; Semih'in ergen fanları ilk turda bütün paralarını harcadılar ikinci turda paraları bitti babalarından isteyince dayak yiyip erkenden uyudu :A

Semih'in sakatlığı bence kendisine kaybettirdi. Son oylarda hiç olmaması izleyiciyi biraz tereddütte bıraktı. Ütopya'da severdim kendisini, burada da iyi iş çıkardı. Yolu açık olsun, kötü bir şey demek istemem hakkında. :)

Semih veya Nagihan 1. olmalıydı! Bölümü şimdi izleyeceğim tamamını. :D

Beyler olayı özetliyorum; Semih'in ergen fanları ilk turda bütün paralarını harcadılar ikinci turda paraları bitti babalarından isteyince dayak yiyip erkenden uyudu :A

:F:F:F:kiki::kiki::kiki:koptummm en güzel özetti bu

Semih'in sakatlığı bence kendisine kaybettirdi. Son oylarda hiç olmaması izleyiciyi biraz tereddütte bıraktı. Ütopya'da severdim kendisini, burada da iyi iş çıkardı. Yolu açık olsun, kötü bir şey demek istemem hakkında. :)

Bencede öyle oldu ya oyunlara devam etseydi damlayı geçerdi semih

Seneye best star olursa semih katılmasın bence saçmalık çünkü! damla kadar itici yok!

Şoktayım hala geçmedi ağlıyorum ulan Acun Allah Belanı Verecek yaptıklarının fitil fitil geri dönecek 2. Ütopya Faciası.

Atakanin dediği çıktı semi Semih diyorsunuz Semih kim ya fitne çıkarır tahrik eder dokunulmazlıkta takımı satar sonara gelip birinci olacağım de olacak iş degil

Semih 1. olamıcakta kim 1. olucak lan acun ne haram sever adamsın.geçen yıl da sms lerle oynadın istediğini tur atlattırdın falan filan iyi ki izlemeyi bırakmışım zaman kaybından başka bişey değil. her şey senaryo olmasa bile smsm ler ile net bi şekilde acunun istediği oluyor yoksa Semih ütopyadaki fanlarıyla finale çıkardı Ütopya da tamam semih haketmemişti şampiyonluğu ama sms lerde falan tuncaya olağanüstü bi fark attığı da ortada. bu kez gerçekten hakkını yedi adamın. izlediğim kadarıyla semih en hızlı yarışmacılardan biriydi.
Beyler bayanlar lütfen oy falan atmayın paranıza yazık.acun kimi isterse o şampiyon olucak.