Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

Acun semihi fazla yagliyor sanırım Semihi kazandiracak galiba @Forumdash Stley))

Semih yarım saattir parmağını anlatıyor yeter yahuu görüyoruz parmağını sakat neyine anlatıyorsun

Acun resmen damlayı gömdü nagihan karşında bir hiçsin dedi bir de acun damlaci diyenler nerede)). @eskici

Finalda serkay in karsisina sadece 1 rakip mi cikacak
Evet de şayet Semih finale çıksa Atakancılar Semih'e oy atar tam tersi olursa Semihçiler Atakan'a. Hatta şöyle de bir iddiam var yarınki total oy finaldeki oyları geçer. Acun açıklarsa görürüz. Yarını kazanan o momentumla finalde süpürür.

Acun semihi fazla yagliyor sanırım Semihi kazandiracak galiba @Forumdash Stley))

Semih yarım saattir parmağını anlatıyor yeter yahuu görüyoruz parmağını sakat neyine anlatıyorsun

Acun resmen damlayı gömdü nagihan karşında bir hiçsin dedi bir de acun damlaci diyenler nerede)). @eskici
Dur @Yiğitt'e verdiğim cevabı sana yapiştirayım:F
https://fav10.net/forum/threads/sur...ek-final-yorumları.258929/page-4#post-2777466

Valla bu yıl ilk kez sadece bu oylamada heyecanlandım ve merakla bekliyorum açıkçası. :D
Semih faktörü:F

Evet de şayet Semih finale çıksa Atakancılar Semih'e oy atar tam tersi olursa Semihçiler Atakan'a. Hatta şöyle de bir iddiam var yarınki total oy finaldeki oyları geçer. Acun açıklarsa görürüz. Yarını kazanan o momentumla finalde süpürür.
Katılıyorum Atakan 1. Olsun olmuyorsa Semih olsun serkay falan orda dursun ki kuvvetke muhtemel bu şkilde olacak

nagihan a bak stratejisini belirlemiş mazlum ayagına yatip acitasyonla oy toplamaya calisiyor 😀

Semih hafif nazım hikmet mikmet hayat felsefem dedi biraz oy topladı ama aile ödülünde semihe gol olarak geri döndün yine yayiyila yayılma oturdu annesine insan biraz sıcak davranın yanında ötürü anne kuzusu diye oy toplar yok))) adamda bir gram duygu yok 5 ay görmemişsin be mübarek insan duygulanır))).

Nagihan aile ödülüyle oyları açık ara toplayacak

nagihanin kızı Semih gibi çıktı ya)))