Finalda serkay in karsisina sadece 1 rakip mi cikacakYarınki eleme Survivor'un erken finalidir. Serkay'ın hiç şansı yok.
Valla bu yıl ilk kez sadece bu oylamada heyecanlandım ve merakla bekliyorum açıkçası.Finalden daha çok izlenecek(share yariştiriyorum
)
Evet de şayet Semih finale çıksa Atakancılar Semih'e oy atar tam tersi olursa Semihçiler Atakan'a. Hatta şöyle de bir iddiam var yarınki total oy finaldeki oyları geçer. Acun açıklarsa görürüz. Yarını kazanan o momentumla finalde süpürür.Finalda serkay in karsisina sadece 1 rakip mi cikacak
Dur @Yiğitt'e verdiğim cevabı sana yapiştirayımAcun semihi fazla yagliyor sanırım Semihi kazandiracak galiba @Forumdash Stley))
Semih yarım saattir parmağını anlatıyor yeter yahuu görüyoruz parmağını sakat neyine anlatıyorsun
Acun resmen damlayı gömdü nagihan karşında bir hiçsin dedi bir de acun damlaci diyenler nerede)). @eskici
Semih faktörüValla bu yıl ilk kez sadece bu oylamada heyecanlandım ve merakla bekliyorum açıkçası.![]()
Katılıyorum Atakan 1. Olsun olmuyorsa Semih olsun serkay falan orda dursun ki kuvvetke muhtemel bu şkilde olacakEvet de şayet Semih finale çıksa Atakancılar Semih'e oy atar tam tersi olursa Semihçiler Atakan'a. Hatta şöyle de bir iddiam var yarınki total oy finaldeki oyları geçer. Acun açıklarsa görürüz. Yarını kazanan o momentumla finalde süpürür.
Annesine çekmemiş.Naginin kızı çok tatlı ya maşallah ya
2 yaşındaki çocuğu bırakıp giderse olacağı o.Ece tanımıyor annesini yalnız babayı istiyor![]()