Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

ae6c7d9a6575b338636f9352b50eaae8.jpg

Nagihan çocuğunu çok düşünüyormuş yarışmayı bırakıp gelmeseymiş. 2 yaşındaki çocuğu bırakıp gitmesine şaşırmıştım. Annelik hareketleriyle oy toplayabileceğini düşünüyorsa yanılıyor tabi. :D

Timsah gözyaşları herhalde yemezler ağlayan sızlayanlara prim verilmemeli

TT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni. :A

Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma. :T:

Semih pek reyting getiremedi bu sezon. :A En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik. :A
Gönüllülerin ne fanı ne reytingi olmadiğindan allstardan 1 reyting düşük gitti:F En yüksek reytingler Semihin olay oldugu bölümler:A Parmak kırılma ve diskalifiye:F
Senden önce @Forumdash yada @Maskeli Fedai oltaya düşer dedim)). Twitterdan aldım resmi))
Yaaa ben 9 ay ütopya izlemişim bu işin katakullusini biliyoruz senin bu resmine mi inanacam:F

Yarınki eleme Survivor'un erken finalidir. Serkay'ın hiç şansı yok.

Gönüllülerin ne fanı ne reytingi olmadiğindan allstardan 1 reyting düşük gitti:F En yüksek reytingler Semihin olay oldugu bölümler:A Parmak kırılma ve diskalifiye:F

Yaaa ben 9 ay ütopya izlemişim bu işin katakullusini biliyoruz senin bu resmine mi inanacam:F
Neyse bugün veya yarın elenince de olay olacak. :A

TT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni. :A

Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma. :T:

Semih pek reyting getiremedi bu sezon. :A En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik. :A
Hehe hiç bakmamış çocuk diyor bak görürsün :A