Tam yarım saat sonra gördüm etiketini, maşallah bana.@sürgünüm final başlıyor canlı yayın 1 dk sonra![]()
Tam yarım saat sonra gördüm etiketini, maşallah bana.@sürgünüm final başlıyor canlı yayın 1 dk sonra![]()
Senden önce @Forumdash yada @Maskeli Fedai oltaya düşer dedim)). Twitterdan aldım resmi))Hiç yakıştıramadım sana.![]()
Ne diyeceksin diye yazdım zaten, tüm sezon Semih'e atıp da oy kullanmanı beklemiyordum.Senden önce @Forumdash yada @Maskeli Fedai oltaya düşer dedim)). Twitterdan aldım resmi))
Eminim))Ne diyeceksin diye yazdım zaten, tüm sezon Semih'e atıp da oy kullanmanı beklemiyordum.![]()
Gönüllülerin ne fanı ne reytingi olmadiğindan allstardan 1 reyting düşük gittiTT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni.
Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma.
Semih pek reyting getiremedi bu sezon.En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik.
![]()
Yaaa ben 9 ay ütopya izlemişim bu işin katakullusini biliyoruz senin bu resmine mi inanacamSenden önce @Forumdash yada @Maskeli Fedai oltaya düşer dedim)). Twitterdan aldım resmi))
Neyse bugün veya yarın elenince de olay olacak.Gönüllülerin ne fanı ne reytingi olmadiğindan allstardan 1 reyting düşük gittiEn yüksek reytingler Semihin olay oldugu bölümler
Parmak kırılma ve diskalifiye
Yaaa ben 9 ay ütopya izlemişim bu işin katakullusini biliyoruz senin bu resmine mi inanacam![]()
Hehe hiç bakmamış çocuk diyor bak görürsünTT işleri boş, Semih'in fanları hep 13-16 yaş grubu. Baba ve annelerinin cep telefonlarından anca bir sms atabilirler, yeme şimdi beni.
Acun'um öyle şeyler yapmaz, iftira atıp durma.
Semih pek reyting getiremedi bu sezon.En düşük reytingli Survivor sezonunu geçirdik.
![]()
Yarınki eleme Survivor'un erken finalidir. Serkay'ın hiç şansı yok.
Finalden daha çok izlenecekNeyse bugün veya yarın elenince de olay olacak.![]()