Maskeli Fedai
Favori Üye
Seninle hiç konuşmamForumda herkes 1 mesaj olarak Gokhana kullansa oyunu fena olmaz. Bir mesaj kac tl ?
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Seninle hiç konuşmamForumda herkes 1 mesaj olarak Gokhana kullansa oyunu fena olmaz. Bir mesaj kac tl ?
konusma sen turabiyi tutuyon ben biasey diyom mu ?Seninle hiç konuşmam
yarışma güzel olduğu için izliyorum ama hepsi yalan bunu sende biliyorsunAsıl sen körrmüsün o zaman izleme yalan olduğuna inanıyorsan
Survivoru hiç izlemeyen birisinin Gökhanı tutması komikkonusma sen turabiyi tutuyon ben biasey diyom mu ?
Yarışma gerçek ama sen kabullenemiyorsun.Sen şimdi Ahmet haketti dersinyarışma güzel olduğu için izliyorum ama hepsi yalan bunu sende biliyorsun
İzlemiyorum illa ki izlemem mi gerek adamin hal ve hareketleri cok garipSurvivoru hiç izlemeyen birisinin Gökhanı tutması komik
Bir sms 1,6 tl
1.6 TL galiba aga.Forumda herkes 1 mesaj olarak Gokhana kullansa oyunu fena olmaz. Bir mesaj kac tl ?
Aslında haklısın. Survivor'u az biraz takip ederim hep, mesela Nihat Doğan da finale çıkmıştı yahu bu adam nasıl finale kadar geldi nasıl o kadar kişiyi eledi diye şaşırmıştım, keza geçen yılda adını unuttum o adam finale çıkacaktı neredeyse. Acun kimde reyting varsa onun elenmemesi için her şeyi yapıyor.Boşuna atma, birinci belli zaten. Acun birinciyi seçmiş, SMS'i açıp bakmıyor bile.)))
Turabiye oy atİzlemiyorum illa ki izlemem mi gerek adamin hal ve hareketleri cok garip
Yapma aga gözünü seveyim.[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] kazanacak hissediyorum.
Yoo geçen yıl Doğukan ve Hilmiden başka kimse haketmedi1.6 TL galiba aga.
Aslında haklısın. Survivor'u az biraz takip ederim hep, mesela Nihat Doğan da finale çıkmıştı yahu bu adam nasıl finale kadar geldi nasıl o kadar kişiyi eledi diye şaşırmıştım, keza geçen yılda adını unuttum o adam finale çıkacaktı neredeyse. Acun kimde reyting varsa onun elenmemesi için her şeyi yapıyor.
Turabi adam gibi adamdırYapma aga gözünü seveyim.
Senin gibi beyefendi bir adam nasıl olurda Turabi gibi bir adamı sevebilir.
Hayalinde bile goremezsinTurabiye oy at
O zaman Gökhanada oy atmaHayalinde bile goremezsin
orada dur iste atacamO zaman Gökhanada oy atma
Yapma aga gözünü seveyim.
Senin gibi beyefendi bir adam nasıl olurda Turabi gibi bir adamı sevebilir.
Sen atmazsınorada dur iste atacam
yok atarim zaten 5 tl m var 1,6 gitse bir sey olmazSen atmazsın
Turabiye atyok atarim zaten 5 tl m var 1,6 gitse bir sey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?