Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
1.6 TL galiba aga. :)

Aslında haklısın. Survivor'u az biraz takip ederim hep, mesela Nihat Doğan da finale çıkmıştı yahu bu adam nasıl finale kadar geldi nasıl o kadar kişiyi eledi diye şaşırmıştım, keza geçen yılda adını unuttum o adam finale çıkacaktı neredeyse. Acun kimde reyting varsa onun elenmemesi için her şeyi yapıyor.
aga sms olayı gerçek mi değil mi tam bilemem ama nihat doğan konusunda haksızsın ben şimdi nihat doğanı hiç sevmem gözümde sıfırdır ama o zamanlar acayip desteklerdim finalde de 7-8 oy attım.
oyunlarda çok iyiydi nihat sadece bi kez elemeye kaldı onda da özge ulusoyu elemişti 52 ye 48
sonun dışında elemeye kalmadı finalde de deryaya yenildi zaten sms te

Turabinin Merveden daha çok oy alması gerçekten rezillik. Bu adam 2 gündür oylamada, Acun 2 gündür ciddi oy kullanıldı dedi. Adamı kesin 1. yapacak.

Merve oyunu 2-0'dan 3-2'ye döndürdü, Turabiyi yendi, o kadar savaştı ama büyük haksızlık oldu...

Söylüyorum oy falan bahane. Acun çoktan biliyor kimi şampiyon yapacağını. Adamın 1 bölümü kalmış derdi hala reyting.
banada bu terbiyesiz kazanacakmış gibi geliyor İnşallah Gökhan kazanır hangi açıdan bakarsak bakalım Gökhan açık ara öndedir ve kazanması şarttır.
merveyi falan geçtim ahmet dursunun sms te geçilmesi de garip bjk taraftarı arkasında adamın turabi kim de geçiyor bu adamı

Oy kullandın mı ezici üstünlüğümüz gözüksün.:)
14-2 oldu aga :D normalde halkında tepkisi budur bakalım sms e ne kadar yansıyacak
oy atmak isterdim ama kontörüm yok mesaj hakkım var olur mu aga

Son düzenleme:
aga sms olayı gerçek mi değil mi tam bilemem ama nihat doğan konusunda haksızsın ben şimdi nihat doğanı hiç sevmem gözümde sıfırdır ama o zamanlar acayip desteklerdim finalde de 7-8 oy attım.
oyunlarda çok iyiydi nihat sadece bi kez elemeye kaldı onda da özge ulusoyu elemişti 52 ye 48

banada bu terbiyesiz kazanacakmış gibi geliyor İnşallah Gökhan kazanır hangi açıdan bakarsak bakalım Gökhan açık ara öndedir ve kazanması şarttır.
merveyi falan geçtim ahmet dursunun sms te geçilmesi de garip bjk taraftarı arkasında adamın turabi kim de geçiyor bu adamı
İstatistiklerde Merve 1. Oyunları da biliyorsun zaten gayet iyi yarışıyordu. Turabiyi de eledi. Kız Turabiyle karşılaştı ve oyunları çoğunu aldı ama elediler. Büyük haksızlık.

Turabi acitasyon ile yakında Panamayı da isteyecek.

Herkes yazık o kazansın diyor ama asıl ünlülere yazık. Survivordan çıkan her gönüllü mutlaka kapılmıştır. Şimdi Turabi de program program gezmezse, dizilerde, reklamlarda oynamazsa ben de bir şey bilmiyorum.

Turabinin Merveden daha çok oy alması gerçekten rezillik. Bu adam 2 gündür oylamada, Acun 2 gündür ciddi oy kullanıldı dedi. Adamı kesin 1. yapacak.

Merve oyunu 2-0'dan 3-2'ye döndürdü, Turabiyi yendi, o kadar savaştı ama büyük haksızlık oldu...

Söylüyorum oy falan bahane. Acun çoktan biliyor kimi şampiyon yapacağını. Adamın 1 bölümü kalmış derdi hala reyting.
Acun reyting uğruna Ahmet Dursun'u da harcamıştır. Reyting için Turabi'yi finale taşımadıysa bende birşey bilmiyorum.:)

Acun reyting uğruna Ahmet Dursun'u da harcamıştır. Reyting için Turabi'yi finale taşımadıysa bende birşey bilmiyorum.:)
İmzamı atarım. Zaten arabayı da bilerek Turabiye verdi bunu herkes biliyor.

Millet 3 gün ard arda Turabiye bu kadar oy kullanmaz. Gökhan hiç oylamaya kalmadı, ilk kez oy isteyecek herkesten. Bakalım ünlülerin desteği ne kadar arkasında olacak.

Turabiye oy atanlar bıkmışır herhalde oy yollamaktan ama Acun bu. Sonuçlar hazır. :)

14-2 oldu aga :D normalde halkında tepkisi budur bakalım sms e ne kadar yansıyacak
Kontör paraları Acun'un cebine girecek gerek yok.

Ayrıca faturalı hatlardan oy kullanılıyor benim bildiğim,bir gariban adamlarız @RevaN tıp okuyormuş onun parası vardır o atsın.:D

Kontör paraları Acun'un cebine girecek gerek yok.

Ayrıca faturalı hatlardan oy kullanılıyor benim bildiğim,bir gariban adamlarız @RevaN tıp okuyormuş onun parası vardır o atsın.:D
faturalı hatlardan mı oy kullanılıyor ne alaka aga yav öyle bişey yok :d
bende atmam uğraşamam hem cuma sınav var :D

Belçika, Almanya, Avusturya falan vardı ama Azerbaycan yoktu. Halbuki o ülkelerden çok Azerbaycanda seyrediliyor program. :D

Yok ya tıpın işinde para zor, okulunda nasıl olsun? :D
Diğer ülkelerden atılıp Azerbaycandan atılmaması çok ilginç gerçektende :D

faturalı hatlardan mı oy kullanılıyor ne alaka aga yav öyle bişey yok :D
bende atmam uğraşamam hem cuma sınav var :D
Bir oy at Gökhan'a cimrilik yapma :D

Belçika, Almanya, Avusturya falan vardı ama Azerbaycan yoktu. Halbuki o ülkelerden çok Azerbaycanda seyrediliyor program. :D

Yok ya tıpın işinde para zor, okulunda nasıl olsun? :D
Anlatamadım galiba,zengin çocukları tıp okuyor ailenin durumu iyidir.Gözümüz yok Allah çok versin.:)

Hacı şimdi seversin Nihat Doğanı tekrardan :D:D.Nihat Doğan yine taraf değiştirmiş :D:D