aga sms olayı gerçek mi değil mi tam bilemem ama nihat doğan konusunda haksızsın ben şimdi nihat doğanı hiç sevmem gözümde sıfırdır ama o zamanlar acayip desteklerdim finalde de 7-8 oy attım.1.6 TL galiba aga.
Aslında haklısın. Survivor'u az biraz takip ederim hep, mesela Nihat Doğan da finale çıkmıştı yahu bu adam nasıl finale kadar geldi nasıl o kadar kişiyi eledi diye şaşırmıştım, keza geçen yılda adını unuttum o adam finale çıkacaktı neredeyse. Acun kimde reyting varsa onun elenmemesi için her şeyi yapıyor.
oyunlarda çok iyiydi nihat sadece bi kez elemeye kaldı onda da özge ulusoyu elemişti 52 ye 48
sonun dışında elemeye kalmadı finalde de deryaya yenildi zaten sms te
banada bu terbiyesiz kazanacakmış gibi geliyor İnşallah Gökhan kazanır hangi açıdan bakarsak bakalım Gökhan açık ara öndedir ve kazanması şarttır.Turabinin Merveden daha çok oy alması gerçekten rezillik. Bu adam 2 gündür oylamada, Acun 2 gündür ciddi oy kullanıldı dedi. Adamı kesin 1. yapacak.
Merve oyunu 2-0'dan 3-2'ye döndürdü, Turabiyi yendi, o kadar savaştı ama büyük haksızlık oldu...
Söylüyorum oy falan bahane. Acun çoktan biliyor kimi şampiyon yapacağını. Adamın 1 bölümü kalmış derdi hala reyting.
merveyi falan geçtim ahmet dursunun sms te geçilmesi de garip bjk taraftarı arkasında adamın turabi kim de geçiyor bu adamı
14-2 oldu agaOy kullandın mı ezici üstünlüğümüz gözüksün.![]()
oy atmak isterdim ama kontörüm yok mesaj hakkım var olur mu aga
Son düzenleme: