Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Gökhan gıcık bir tip olduğunu düşünüyorum genel olarak tüm haftalara bakarsak. Turabi'nin sadece sevinçleri abartı. Diğer türlü yanlışı yok. :) Turabi kendi başına geldi sonuna kadar. Muhtaç olmadı. Gökhan iş birliği sayesinde.
Kesinlikle bugün ve dün bile oyunları Gökhana verdiler ama Turabi 2 sinsiyide eve postaladı :A

Gökhan gıcık bir tip olduğunu düşünüyorum genel olarak tüm haftalara bakarsak. Turabi'nin sadece sevinçleri abartı. Diğer türlü yanlışı yok. :) Turabi kendi başına geldi sonuna kadar. Muhtaç olmadı. Gökhan iş birliği sayesinde.
Konseydeki en gıcık haller Turabiye aitti. Kanka olduğu Yiğitin ismini ezdi, Gökhana hadi Gökhan burdan yaylan dedi. Doğru dürüst atamıyor çünkü isimleri. Şov yapmalı.

Turabi araba kazandı büyük ödülleride kazandı ee finali de Gökhan kazansın ..:)

TURABİ: Biz ailede ilk önce saygıyı öğrendik. (ŞOV)
---------------------------------------------------------

GERÇEKLER:

TURABİ: Hadi Gökhan burdan yaylan. Elbet bir gün senin de zamanın gelecek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

TURABİ: Biz ablalarla konuşmuyoruz. (Merveye karşı)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

TURABİ: Benimle yarışmaya cesareti olanın sonuçlara katlanmaya da cesareti olmalı. Burda olmamalı. Ahmet Dursun şöyle kenarda dursun.

Yazmaya vaktim yok yoksa çok şey yazardım. Herkesle kavga ediyor ama saygılı.

Turabi 26 yaşında, fakir.

Halası Pariste, amcası Los Angeles`ta yaşıyor.

Nasıl fakirse dövmesi var, en iyi spor salonlarına gitmiş vücut çıkartmış.

Bu kadar ünlü tanıyor yine fakir. Bu kadar dans yapıyor yine fakir.

Arabayı aldı, ödülleri aldı ama hala fakir. 500.000`i kazansın. E yine fakir? Dizilerde, reklamlarda oynasın. E yine fakir? Olmadı Dominik Cumhuriyyetini de alsın yav çocuğun bir Cumhuriyyeti bile yok yönetecek.

Son düzenleme:
İnşallah Gökhan Keser gibi efendi saygılı terbiyeli oyunlarda çok başarılı ve sonuna kadar hakeden bir isim kazanır
eğer turabi denen herif kazanırsa fiyasko olur

İnşallah Gökhan Keser gibi efendi saygılı terbiyeli oyunlarda çok başarılı ve sonuna kadar hakeden bir isim kazanır
eğer turabi denen herif kazanırsa fiyasko olur
Turabinin Merveden daha çok oy alması gerçekten rezillik. Bu adam 2 gündür oylamada, Acun 2 gündür ciddi oy kullanıldı dedi. Adamı kesin 1. yapacak.

Merve oyunu 2-0'dan 3-2'ye döndürdü, Turabiyi yendi, o kadar savaştı ama büyük haksızlık oldu...

Oy kullandın mı ezici üstünlüğümüz gözüksün.:)
Söylüyorum oy falan bahane. Acun çoktan biliyor kimi şampiyon yapacağını. Adamın 1 bölümü kalmış derdi hala reyting.