Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Sevgili Demet Akalın,

* Merve Aydın senin gibi içip içip rezil olup çantam diye kendini tokatlamadı.
* Hergün yeni bir sevgili değişmedi.
* Sevgilileri ile tanınmadı.
* Güzellik konusunda ona laf söylemek sana düşmez. Kendin sanki çok güzelsin de.
* Ülkesini temsil ediyor en azından.

Anladım Turabiyi gözüne kestirdin ama bari kızının 3-4 yaşı olsun da sonra. İnsaf yav. :F

Forumda herkes 1 mesaj olarak Gokhana kullansa oyunu fena olmaz. Bir mesaj kac tl ?

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
1.6 TL galiba aga. :)
Boşuna atma, birinci belli zaten. Acun birinciyi seçmiş, SMS'i açıp bakmıyor bile. :))))
Aslında haklısın. Survivor'u az biraz takip ederim hep, mesela Nihat Doğan da finale çıkmıştı yahu bu adam nasıl finale kadar geldi nasıl o kadar kişiyi eledi diye şaşırmıştım, keza geçen yılda adını unuttum o adam finale çıkacaktı neredeyse. Acun kimde reyting varsa onun elenmemesi için her şeyi yapıyor.

1.6 TL galiba aga. :)

Aslında haklısın. Survivor'u az biraz takip ederim hep, mesela Nihat Doğan da finale çıkmıştı yahu bu adam nasıl finale kadar geldi nasıl o kadar kişiyi eledi diye şaşırmıştım, keza geçen yılda adını unuttum o adam finale çıkacaktı neredeyse. Acun kimde reyting varsa onun elenmemesi için her şeyi yapıyor.
Yoo geçen yıl Doğukan ve Hilmiden başka kimse haketmedi

Yapma aga gözünü seveyim.:(

Senin gibi beyefendi bir adam nasıl olurda Turabi gibi bir adamı sevebilir.:)
Turabi adam gibi adamdır

Ahmet le Merve ağlattı bugün yarın Gökhan kazansın sevinelim biraz.:Z

Yapma aga gözünü seveyim.:(

Senin gibi beyefendi bir adam nasıl olurda Turabi gibi bir adamı sevebilir.:)

Gökhan gıcık bir tip olduğunu düşünüyorum genel olarak tüm haftalara bakarsak. Turabi'nin sadece sevinçleri abartı. Diğer türlü yanlışı yok. :) Turabi kendi başına geldi sonuna kadar. Muhtaç olmadı. Gökhan iş birliği sayesinde.

1.6 TL bir SMS vay be binlerce kişi mesaj atacak of Acun nasıl parayı kırar ama. :D