Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

@GunesinOglu onu alirlar o zaman yarismaya

@Yiğitt evet recep ivedik 3 izliyorum su anda o bitince baslayacak merakla bekliyoruz

ay saçmalama tabi ki de oy atarak pis acuna para kaptırmıcam
O zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.
Ben hiç Yılmaz Morgül'ü destekliyorum diyeni görmedi daha iyi sms alırsa bu işte bir bit yeniği vardır demektir.

Ben hiç Yılmaz Morgül'ü destekliyorum diyeni görmedi daha iyi sms alırsa bu işte bir bit yeniği vardır demektir.

Canım göz doktoruna git istersen
Baya kişi Yılmaz ı destekliyor

Canım göz doktoruna git istersen
Baya kişi Yılmaz ı destekliyor
Hiç sanmıyorum.
Acun abin tabii mecbur böyle diyeceksin.

Kimseyi desteklemem ben
Geçen sene Hakan Hatipoğlu'nu tutuyordum o elenince inanılmaz üzüldüm daha da kimseye oy atmam Acunun programlarında
Helal olsun.
Hakan Hatipoğlu denilince forumda ben akla gelirim en doğru kişiyi desteklemişsin.

Kimseyi desteklemem ben
Geçen sene Hakan Hatipoğlu'nu tutuyordum o elenince inanılmaz üzüldüm daha da kimseye oy atmam Acunun programlarında
gönülden destekleyiver sende

ya bırak kıskanma , halkın adamı o

Hiç sanmıyorum.

Helal olsun.
Hakan Hatipoğlu denilince forumda ben akla gelirim en doğru kişiyi desteklemişsin.
Adam gibi adamdır hem de Galatasaraylı
Annesi ile falan da konuşuyorum arada çok iyi insanlar karşılamaya gidecektim İstanbula ama işim vardı geçen sene

Hiç sanmıyorum.

Helal olsun.

Begüm'ü daha çok seviyorsun yalan mı
Begüm ü daha çok profil foton yaptın