Acun onu direk almalıydı, o kadar yapı kredi falan diye kandırı milleti.MUA gelecek bugün
Son 1.5 saat!@Yiğitt @GunesinOglu yapı krediden gizem kerimoglunu almislar öyle gösterdiler ama orda birinci muaydı tabi
Yılmaz Morgül'ün düşüşüne yarım saat güldüm hdksjsksjskahkdfhhs sırf onun için izleyeceğim
@Bully yılmazın destekçileri hızla artmaya devam ediyorBugün günlerden Yılmaz Morgül
Onların amacı gülmek senin gibi oy atacaklarını sanmıyorum.
ay saçmalama tabi ki de oy atarak pis acuna para kaptırmıcamOnların amacı gülmek senin gibi oy atacaklarını sanmıyorum.
O zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.ay saçmalama tabi ki de oy atarak pis acuna para kaptırmıcam
O zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.Ben hiç Yılmaz Morgül'ü destekliyorum diyeni görmedi daha iyi sms alırsa bu işte bir bit yeniği vardır demektir.
Kimseyi desteklemem ben
Hiç sanmıyorum.Canım göz doktoruna git istersenBaya kişi Yılmaz ı destekliyor
Helal olsun.Kimseyi desteklemem benGeçen sene Hakan Hatipoğlu'nu tutuyordum o elenince inanılmaz üzüldüm daha da kimseye oy atmam Acunun programlarında
gönülden destekleyiver sendeKimseyi desteklemem benGeçen sene Hakan Hatipoğlu'nu tutuyordum o elenince inanılmaz üzüldüm daha da kimseye oy atmam Acunun programlarında
ya bırak kıskanma , halkın adamı oO zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.Ben hiç Yılmaz Morgül'ü destekliyorum diyeni görmedi daha iyi sms alırsa bu işte bir bit yeniği vardır demektir.
Adam gibi adamdır hem de GalatasaraylıHiç sanmıyorum.Acun abin tabii mecbur böyle diyeceksin.
Helal olsun.Hakan Hatipoğlu denilince forumda ben akla gelirim en doğru kişiyi desteklemişsin.
Hiç sanmıyorum.Acun abin tabii mecbur böyle diyeceksin.
Helal olsun.Hakan Hatipoğlu denilince forumda ben akla gelirim en doğru kişiyi desteklemişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?