Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] şova az kaldı. :A

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna. :T: Dünkü gibi performans sergiler umarım. :A

Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor. :A
aynen aga tolgayla yaparken hep bir şanssızlık buluyor akını :A

aynen aga tolgayla yaparken hap bir şanssızlık buluyor akını :A
Basireti bağlanıyor adamın resmen. :T: Yoksa üçkağıtçı Tolga [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] a rakip falan olamaz bugün de sakatlanır büyük ihtimal. :F

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna. :T: Dünkü gibi performans sergiler umarım. :A

Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor. :A
Adam gibi adamda bizmi desteklemedik. :X Bi sen destekliyon [HASHTAG]#sinsirellakin[/HASHTAG] ı. :X

Adam gibi adamda bizmi desteklemedik. :X Bi sen destekliyon [HASHTAG]#sinsirellakin[/HASHTAG] ı. :X
Yav he he. :X Senin adam gibi adam dediğin insanların yüzüne başka kameralara başka konuşan [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ise diyecek söz bulamıyorum ben. :A

Yav he he. :X Senin adam gibi adam dediğin insanların yüzüne başka kameralara başka konuşan [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ise diyecek söz bulamıyorum ben. :A
Onu yapan [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] birkere. :X Halk oylamasında 4.lüğe kadar geriledi daha ne olsun, halk her şeyin farkında görüldüğü gibi, fazla söze gerek yok. :X

ben gidip biraz survivor izliyim sonra yorumlarımı yaparım :A

:F Akın o kadar yaptı yaptı, tam ulaşmışken kayıp düştü, Tolga kazandı. Şansa bak. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...