Sümbül Ağa'dan.forumda melun yeni moda galiba aga kimden çıktı bu laf![]()
Aferin.Şimdi oldu![]()
Sümbülden yani @xemrexxx 'den![]()
iyimişSümbül Ağa'dan.
Aferin.![]()
Gül ağa'yı öp sensümbül öpsün sizi .ss
Bizede bulaştırdı ama bu aralar kurtuldum kullanmıyorumiyimişbakıyorumda herkes birilerine melun diyor bende diyecem bundan sonra
![]()
Görcez bakalım yensin şu tolga'yı[HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] şova az kaldı.![]()
Tutuyorum.Ünlüleri tutmuyon mu sen?![]()
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna.Görcez bakalım yensin şu tolga'yı![]()
Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor.Tutuyorum.Adam gibi adamlarıda destekleriz sonuna kadar [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]
![]()
aynen aga tolgayla yaparken hep bir şanssızlık buluyor akını[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna.Dünkü gibi performans sergiler umarım.
Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor.![]()
Basireti bağlanıyor adamın resmen.aynen aga tolgayla yaparken hap bir şanssızlık buluyor akını![]()
Adam gibi adamda bizmi desteklemedik.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna.Dünkü gibi performans sergiler umarım.
Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor.![]()
Yav he he.Adam gibi adamda bizmi desteklemedik.Bi sen destekliyon [HASHTAG]#sinsirellakin[/HASHTAG] ı.
![]()
aynen yine bir sakatlık uydurur bugünBasireti bağlanıyor adamın resmen.Yoksa üçkağıtçı Tolga [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] a rakip falan olamaz bugün de sakatlanır büyük ihtimal.
![]()
Onu yapan [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] birkere.Yav he he.Senin adam gibi adam dediğin insanların yüzüne başka kameralara başka konuşan [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ise diyecek söz bulamıyorum ben.
![]()
Sorma ya içim yandı orada.Akın o kadar yaptı yaptı, tam ulaşmışken kayıp düştü, Tolga kazandı. Şansa bak.
![]()
0-0 vurunca puan gelmiyor heraldeÖdül oyunu başladı.