Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam yine turabi kaldı ama hiç şaşırmadım neden mi? sms açıldığında %80 turabiyi gösterdiler teknesini falan konuşmalarını halasını hep ama yiğiti hiç göstermediler ve sms lerde geldi umarım bu akşam elenir de kurtuluruz ya of 😡
İnş ama sanmam elenmez Gökhanla finale kalcak gibi görünüyor

Acun Turabi'ye göre ayarlamıştır kesin zaten. :T:
İnşallah :A

akşam yine turabi kaldı ama hiç şaşırmadım neden mi? sms açıldığında %80 turabiyi gösterdiler teknesini falan konuşmalarını halasını hep ama yiğiti hiç göstermediler ve sms lerde geldi umarım bu akşam elenir de kurtuluruz ya of 😡
Yiğit haketmiyordu orda kalmayı Turabi varken

vz335A.jpg
Müge , Abisi ve Turabi'nin kardeşi :) Kıbrıs'tan fotoğraflar gelmeye devam ediyor.. Takipte kalın.

bende sevinirim :D hem senin adınada kanka :)

duyguyu araya niye soktun :D sen yiğtçi değilmiydin ne ara turabici oldun 😱
Ben başından beri favorim iki isim YİĞİT ve TURABİ'ydi :D
Yiğit sonradan rotasından çıkınca birinci olma olasılığı kalmadı ama yine sonuna kadar destekledim artık yiğit yoksa şampiyon gönüllerden TURABİ olsun :)

Ben başından beri favorim iki isim YİĞİT ve TURABİ'ydi :D
Yiğit sonradan rotasından çıkınca birinci olma olasılığı kalmadı ama yine sonuna kadar destekledim artık yiğit yoksa şampiyon gönüllerden TURABİ olsun :)
off @Maskeli Fedai ne oldu buna , sen büyü filan yaptın ? :D ,
daha düne kadar turabiyi kötüleyen insan turabici olmuş , turabici ol bişey dememde bir anda olucan çok şaşırdım 😱 :D

Gökhan alırsa Turabi o iki sinsiyi sms te eler :A Gökhan olursa kestiremiyorum ne oalcağını :(
neyse üzülme sende , geçicek herşey :)

off @Maskeli Fedai ne oldu buna , sen büyü filan yaptın ? :D ,
daha düne kadar turabiyi kötüleyen insan turabici olmuş , turabici ol bişey dememde bir anda olucan çok şaşırdım 😱 :D

neyse üzülme sende , geçicek herşey :)
Şaka mı yapıyosun sen :D
Karıştırıyor musun biriyle ? Bence yine karıştırıyosun :D
Ben turabiyi hiç bir zaman kötülemedim ? :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...