Maskeli Fedai
Favori Üye
Almasın abigökhan turabi merve 3 lüsü bugün sms çıksında merve ile turabiye bay bay diyelim
alsın alsın korkunun ecele faydası yok melunnn![]()
Almasın abigökhan turabi merve 3 lüsü bugün sms çıksında merve ile turabiye bay bay diyelim
alsın alsın korkunun ecele faydası yok melunnn![]()
Ahmet alırsa süper olur Gökhan eler Turabi'yi.Ahmet almasın o dokunulmazlığı![]()
Oylama sonucu falan yazmıyor ki konuda aga bu yazılanların hepsi dünkü bölümde vardı zaten.http://www.ratingkurdu.com/survivorda-turabi-firtinasi-dinmiyor/ bune oylama sonuçları belli oldumu![]()
acun işini bilirAhmet alırsa süper olur Gökhan eler Turabi'yi.Ama Acun tabii ki Turabi'yi finale çıkarır bir şekilde.
![]()
zaten alırsa finali göremezsinizAlmasın abi![]()
Elenen isim Yiğit oldu diyo dün belli oldumu elenen isim orasını sordum ben ?Ahmet alırsa süper olur Gökhan eler Turabi'yi.Ama Acun tabii ki Turabi'yi finale çıkarır bir şekilde.
Oylama sonucu falan yazmıyor ki konuda aga bu yazılanların hepsi dünkü bölümde vardı zaten.![]()
Ha izlediğini sanıyordum ben.Elenen isim Yiğit oldu diyo dün belli oldumu elenen isim orasını sordum ben ?
İzlemedim ağa anladım bende bugün belli olcak sanıyorumHa izlediğini sanıyordum ben.Evet Yiğit elendi dün.
![]()
Bugün kalan 4'lü yarışacak 2 kişi elenecek Gökhan'a başarılar diliyoruz.İzlemedim ağa anladım bende bugün belli olcak sanıyorum![]()
acun işini bilir
zaten alırsa finali göremezsiniz![]()
Gökhan elenirse süper olurAhmet alırsa süper olur Gökhan eler Turabi'yi.Ama Acun tabii ki Turabi'yi finale çıkarır bir şekilde.
Oylama sonucu falan yazmıyor ki konuda aga bu yazılanların hepsi dünkü bölümde vardı zaten.![]()
Hadi bakalım inş finale kalırBugün kalan 4'lü yarışacak 2 kişi elenecek Gökhan'a başarılar diliyoruz.![]()
Nasıl olacak o iş?Gökhan elenirse süper olur![]()
Hayal görüyor kendiside biliyor elenmiyeceğiniNasıl olacak o iş?![]()
Diğer ihtimalleri bırakalım en iyisi Turabi dokunulmazlığı alsın yeterNasıl olacak o iş?![]()
Neyse oyunları görelim bakalım. İnşallah Gökhan alacak.Diğer ihtimalleri bırakalım en iyisi Turabi dokunulmazlığı alsın yeter![]()
o dediğin doğanın kanunlarına tersGökhan elenirse süper olur![]()
Dayanıklılık güç ve kuvvet varmış oyunlardaNeyse oyunları görelim bakalım. İnşallah Gökhan alacak.![]()
Belli olmaz bu işlero dediğin doğanın kanunlarına ters![]()
O kişi Turabi olmalıBugün çok heyecanlı olacak :-D 1 kişi dokunulmaz olacak diğerleri SMS`e cikacak super oldu bu 🙂
Acun Turabi'ye göre ayarlamıştır kesin zaten.Dayanıklılık güç ve kuvvet varmış oyunlarda
Belli olmaz bu işler![]()