Buna ne diyosun @sokak sanatiYanılmıyorum
Merve turbodan 1 yada 2 sayı aldı
Tolga gittiği için sorun yok yatıp duruyoduÖnemli oyunları kaybettiler ama
Buna ne diyosun @sokak sanatiYanılmıyorum
Merve turbodan 1 yada 2 sayı aldı
Tolga gittiği için sorun yok yatıp duruyoduÖnemli oyunları kaybettiler ama
Keşke Merve ya da Ahmet gitseydi 😡
İşte bu haftada büyük hüsranlara hazırlayın kendiniziÜnmlüler diyenler daha azdır bence.
İşte bu haftada büyük hüsranlara hazırlayın kendinizi
Turabi geçen hafta ödül oynun finalinde gömüldü oraya dersini aldıTurabi geçen hafta Gökhan'a göz açtırmadı bu durumda Merve Gökhan'ı havada karada yerdi diyorum.
Tabi boş işinize gelmiyor tabiEray galip Turabi demiş gerisi boş.
Geçen hafta Gökhanı tüm oyunlarda gömdü 1 puan kaybetmiş birşey olmazTurabi geçen hafta ödül oynun finalinde gömüldü oraya dersini aldıMervenin turboyu yenmesini zevkle izlicem
Tabi boş işinize gelmiyor tabi
Turabi geçen hafta ödül oynun finalinde gömüldü oraya dersini aldıMervenin turboyu yenmesini zevkle izlicem
Tabi boş işinize gelmiyor tabi
Teselli edin siz kendinizi güzel oluyor böyleGeçen hafta Gökhanı tüm oyunlarda gömdü 1 puan kaybetmiş birşey olmaz
İddalı konuş bakalım görcez ne olcağını1. belli gerisi önemsiz.
Teselli edin siz kendinizi güzel oluyor böyle
İddalı konuş bakalım görcez ne olcağını
Asıl sen kendini avutuyorsunTeselli edin siz kendinizi güzel oluyor böyle
İddalı konuş bakalım görcez ne olcağını
Ben avutmuyorum herşey ortada siz kendi kendinize gaza geliyorsunuzAsıl sen kendini avutuyorsun
Turabi 1.olacak 😎
Belli belliBen avutmuyorum herşey ortada siz kendi kendinize gaza geliyorsunuz
Ya adam orda 3 oynuda ünlüler alıcak kesin bilgi yazmış Turabi kazanır demiş ama o gönlünden geçeni söylemiş of sokak sanati gine ne dediğini bilmiyosunYoo senin bana gösterdiğin adam Turabi 1. oalcak demiş sen işine gelenleri alıntılıyorsun işine gelmeyenleri alıntılamıyorsun yaa ona gönderme bu.
Evet çok belliBelli belli
Ya adam orda 3 oynuda ünlüler alıcak kesin bilgi yazmış Turabi kazanır demiş ama o gönlünden geçeni söylemiş of sokak sanati gine ne dediğini bilmiyosun
Evet çok belli
İddaalı konuşuyo orda işte onu anlamıyomusun tüyo gelecek değil ya canlı sms olucak ordaYoo eminim yazıyordu adım kadar diyordu.😱Sen neden bahsetiğimi bilmiyorsun.
Bellide sen kabullenemiyorsunYa adam orda 3 oynuda ünlüler alıcak kesin bilgi yazmış Turabi kazanır demiş ama o gönlünden geçeni söylemiş of sokak sanati gine ne dediğini bilmiyosun
Evet çok belli
İddaalı konuşuyo orda işte onu anlamıyomusun tüyo gelecek değil ya canlı sms olucak orda
Aynen tüyo almış adamYaw he he.Adam tahmin yapmamış mendebur bildiğin biliyorum bir şlekilde demiş.
Sms sonuçlarını nası bilsin müneccim mi adamYaw he he.Adam tahmin yapmamış mendebur bildiğin biliyorum bir şlekilde demiş.
Ben herşeyi kabullendim ama siz hala aynı şeylere takılıp kalmışsınızBellide sen kabullenemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?