Buna ne diyosun @sokak sanatiYanılmıyorum
Merve turbodan 1 yada 2 sayı aldı![]()
Tolga gittiği için sorun yok yatıp duruyoduÖnemli oyunları kaybettiler ama![]()
Buna ne diyosun @sokak sanatiYanılmıyorum
Merve turbodan 1 yada 2 sayı aldı![]()
Tolga gittiği için sorun yok yatıp duruyoduÖnemli oyunları kaybettiler ama![]()
Keşke Merve ya da Ahmet gitseydi 😡
İşte bu haftada büyük hüsranlara hazırlayın kendiniziÜnmlüler diyenler daha azdır bence.![]()
İşte bu haftada büyük hüsranlara hazırlayın kendinizi![]()
Turabi geçen hafta ödül oynun finalinde gömüldü oraya dersini aldıTurabi geçen hafta Gökhan'a göz açtırmadı bu durumda Merve Gökhan'ı havada karada yerdi diyorum.![]()
Tabi boş işinize gelmiyor tabiEray galip Turabi demiş gerisi boş.![]()
Geçen hafta Gökhanı tüm oyunlarda gömdü 1 puan kaybetmiş birşey olmazTurabi geçen hafta ödül oynun finalinde gömüldü oraya dersini aldıMervenin turboyu yenmesini zevkle izlicem
Tabi boş işinize gelmiyor tabi![]()
Turabi geçen hafta ödül oynun finalinde gömüldü oraya dersini aldıMervenin turboyu yenmesini zevkle izlicem
Tabi boş işinize gelmiyor tabi![]()
Teselli edin siz kendinizi güzel oluyor böyleGeçen hafta Gökhanı tüm oyunlarda gömdü 1 puan kaybetmiş birşey olmaz![]()
İddalı konuş bakalım görcez ne olcağını1. belli gerisi önemsiz.![]()
Teselli edin siz kendinizi güzel oluyor böyle
İddalı konuş bakalım görcez ne olcağını![]()
Asıl sen kendini avutuyorsunTeselli edin siz kendinizi güzel oluyor böyle
İddalı konuş bakalım görcez ne olcağını![]()
Ben avutmuyorum herşey ortada siz kendi kendinize gaza geliyorsunuzAsıl sen kendini avutuyorsun![]()
Turabi 1.olacak 😎
Belli belliBen avutmuyorum herşey ortada siz kendi kendinize gaza geliyorsunuz![]()
Ya adam orda 3 oynuda ünlüler alıcak kesin bilgi yazmış Turabi kazanır demiş ama o gönlünden geçeni söylemiş of sokak sanati gine ne dediğini bilmiyosunYoo senin bana gösterdiğin adam Turabi 1. oalcak demiş sen işine gelenleri alıntılıyorsun işine gelmeyenleri alıntılamıyorsun yaa ona gönderme bu.![]()
Evet çok belliBelli belli![]()
Ya adam orda 3 oynuda ünlüler alıcak kesin bilgi yazmış Turabi kazanır demiş ama o gönlünden geçeni söylemiş of sokak sanati gine ne dediğini bilmiyosun
Evet çok belli![]()
İddaalı konuşuyo orda işte onu anlamıyomusun tüyo gelecek değil ya canlı sms olucak ordaYoo eminim yazıyordu adım kadar diyordu.😱Sen neden bahsetiğimi bilmiyorsun.![]()
Bellide sen kabullenemiyorsunYa adam orda 3 oynuda ünlüler alıcak kesin bilgi yazmış Turabi kazanır demiş ama o gönlünden geçeni söylemiş of sokak sanati gine ne dediğini bilmiyosun
Evet çok belli![]()
İddaalı konuşuyo orda işte onu anlamıyomusun tüyo gelecek değil ya canlı sms olucak orda![]()
Aynen tüyo almış adamYaw he he.Adam tahmin yapmamış mendebur bildiğin biliyorum bir şlekilde demiş.![]()
Sms sonuçlarını nası bilsin müneccim mi adamYaw he he.Adam tahmin yapmamış mendebur bildiğin biliyorum bir şlekilde demiş.![]()
Ben herşeyi kabullendim ama siz hala aynı şeylere takılıp kalmışsınızBellide sen kabullenemiyorsun![]()