Sms sonuçlarını nası bilsin müneccim mi adam![]()
Adım kadar eminim dediğine göre büyü falan vardır.
Sms sonuçlarını nası bilsin müneccim mi adam![]()
Gökhanın yenildiğini kabul etmiyon halaSms sonuçlarını nası bilsin müneccim mi adam
Ben herşeyi kabullendim ama siz hala aynı şeylere takılıp kalmışsınız![]()
Ben Gökhan yenilmedi hiç demedimki hiçbir zaman ?neyin kafasını yaşıyon senGökhanın yenildiğini kabul etmiyon hala![]()
He vardır hoca gitmiş galibaAdım kadar eminim dediğine göre büyü falan vardır.![]()
😱 sana yenildi diyorum sen son oyunu aldı diyorsunBen Gökhan yenilmedi hiç demedimki hiçbir zaman ?neyin kafasını yaşıyon sen
He vardır hoca gitmiş galiba![]()
Ben Gökhan yenilmedi hiç demedimki hiçbir zaman ?neyin kafasını yaşıyon sen
He vardır hoca gitmiş galiba![]()
Tamam bende yenildi ama en kritik oynu aldı diyorum final oynunu işte Gökhan kazanmasaydı aileleriye konuşamıyacaklardı😱 sana yenildi diyorum sen son oyunu aldı diyorsun![]()
Alsın ne olacak sonuçta o hafta hep yenildiTamam bende yenildi ama en kritik oynu aldı diyorum final oynunu işte Gökhan kazanmasaydı aileleriye konuşamıyacaklardı![]()
Tam oyunları izlemedim kaç oyun kazandı kaç kaybetti )Alsın ne olacak sonuçta o hafta hep yenildi![]()
Cumartesi ödlül oyununda 5 defa kaybetti dokunulmazlıkta da Gökhandan aldı pazartesi de 2 oyun aldıTam oyunları izlemedim kaç oyun kazandı kaç kaybetti )
Yav he heSevenler çabuk biterde sevmeyenlerin sorularına programlar yetmez.![]()
Biraz izledim Turabiye sallıyordu melunYav he heAyrıca Akın çok güzel cevaplar verdi Furkan ne kadar kötülemeye çalışsa da başarılı olamadı.
![]()
Yok be Turabi'ye pek bir şey demedi aslında. Adada sorunum falan yoktu dedi ama arkadan konuşmalarını gördü tabii az çok bir şeyler deme hakkı var.Biraz izledim Turabiye sallıyordu melun![]()
Kaale almadım o melunuYok be Turabi'ye pek bir şey demedi aslında. Adada sorunum falan yoktu dedi ama arkadan konuşmalarını gördü tabii az çok bir şeyler deme hakkı var.![]()
Dayanamayıp izlemişsin ama.Kaale almadım o melunu![]()
Yok be televizyon odasında uyuyakalmıştım uyandım baktım birşeyler saçmalıyor kapattım hemenDayanamayıp izlemişsin ama.![]()
Ben Turabi'ye daha çok laf etmesini beklerdim.Yok be televizyon odasında uyuyakalmıştım uyandım baktım birşeyler saçmalıyor kapattım hemen![]()
Demek ki Turabinin dedikleri doğruymuşBen Turabi'ye daha çok laf etmesini beklerdim.![]()
Yok artık ne alakaDemek ki Turabinin dedikleri doğruymuş![]()
Neyse üstün gelmeyeyim sinsi Akın beklentilerini karşılamamışYok artık ne alakaAkın dün kimseyi rencide etmedi zaten Tolga ile bile selamlaşırım gerekirse dedi
Ama en çok Ahmet Dursun'a ve Yiğit'e kırgınmış..
Ona atılan sinsi iftiralarına da çok iyi cevap verdi yalnız.Neyse üstün gelmeyeyim sinsi Akın beklentilerini karşılamamış![]()
![]()