- Reaksiyon puanı
- 59,650
- Puanı
- 1,060
Turabi her türlü hezimete uğrayacak bu hafta.
Turabi her türlü hezimete uğrayacak bu hafta.
Biraz zorTurabi her türlü hezimete uğrayacak bu hafta.![]()
![]()
Konuya uğramazsamyersen lüpen diyorsun yani ama yemezler aslanım seni konun içinde gördüğüm an saldırı başlar ona göre gardını al![]()
sen dayanamazsın uğrarsınBiraz zor
Konuya uğramazsam![]()
Neyse bekle ve gör melun Merve onun paçasını aşağı alacak.Biraz zor
Konuya uğramazsam![]()
Aynen her türlü gelecek buraya kaçarı yok.sen dayanamazsın uğrarsın
o Allahın emri zatenAynen her türlü gelecek buraya kaçarı yok.![]()
serenaya karşı tutumunda kaybetti omerve şu antipatikliği bıraksa rahat 1.olurdu ama işte
o Allahın emri zaten![]()
Melun
Mecbur uğrayacazsen dayanamazsın uğrarsın
abart abartacun buayrıca yanlış yazmışım ne var yani belli olmaz bakalım belki acun mügeyi şampiyon yapar
![]()
![]()
Kaçarı yok dediğin gibiAynen her türlü gelecek buraya kaçarı yok.![]()
Turbo yenilirse eğer foruma uğrama bidaha benceMelun
Mecbur uğrayacaz![]()
Uğrayacam ortamı size bırakmak yokTurbo yenilirse eğer foruma uğrama bidaha bence![]()
Yalnız hırboyla çok kötü dalga geçecez ama ben tüm elem kederimi akıtacam söylim de hazırlıklı ol.Kaçarı yok dediğin gibi![]()
Merve yener dedim sana sen bana inanmadın bak gör işte kız fena yarışmacıUğrayacam ortamı size bırakmak yok![]()
Eray yanılıyor olabilirMerve yener dedim sana sen bana inanmadın bak gör işte kız fena yarışmacı![]()
Senin elemin işlemez banaYalnız hırboyla çok kötü dalga geçecez ama ben tüm elem kederimi akıtacam söylim de hazırlıklı ol.![]()
Erayın tahminleri doğru çıkıyor hep sen yanılıyosun benceEray yanılıyor olabilir![]()
O zaman sıkıntı yok aga.Eray yanılıyor olabilir
Senin elemin işlemez bana![]()
YanılmıyorumEray yanılıyor olabilir
Senin elemin işlemez bana![]()
Turabi Gökhanı yener bu oyundaErayın tahminleri doğru çıkıyor hep sen nyanılıyosun bence![]()
Oyalıyorum onlarıYanılmıyorum
Merve turbodan 1 yada 2 sayı aldı![]()