o iki fark finalde döner dolaşır %52 ye % 48 YENERİZne uçması arada 2 fark var sadece![]()
Ne oldum dememli ne olacağım demeliGökhan bu hafta aşırı kötü olduğu için Turabi 2.oldu bu hafta değişir her şey![]()
o iki fark finalde döner dolaşır %52 ye % 48 YENERİZne uçması arada 2 fark var sadece![]()
Ne oldum dememli ne olacağım demeliGökhan bu hafta aşırı kötü olduğu için Turabi 2.oldu bu hafta değişir her şey![]()
yav he heo iki fark finalde döner dolaşır %52 ye % 48 YENERİZ
Ne oldum dememli ne olacağım demeli![]()
Haftasonu Turabi gününü göreceko iki fark finalde döner dolaşır %52 ye % 48 YENERİZ
Ne oldum dememli ne olacağım demeli![]()
Hayal kurmak bedavaHaftasonu Turabi gününü görecek![]()
Bize yer gün TURABİHaftasonu Turabi gününü görecek![]()
Merve onu yenince gelme bence buraya çok fena dalga geçicemHayal kurmak bedava![]()
@Bully , @eskici , @ABAY_06
GÖKHANA NOLMUŞ YA
TURABİ UÇMUŞ SİZ HAYLA GÖKHAN![]()
Ekli dosyayı görüntüle 37172
Deliye her gün bayram hesabıBize yer gün TURABİ![]()
o hesap döner dolaşır sizi bulurDeliye her gün bayram hesabı![]()
Yanlış hesap yaptın yine.Deliye her gün bayram hesabı![]()
GelecemMerve onu yenince gelme bence buraya çok fena dalga geçicem![]()
Yo hayır doğrubenimkiler doğru bunlar yanlış.![]()
olum bak kızdırıyorsun beni zaten bir sahra elencek diyorsunuz bir merve elencek diyorsunuz hangisi doğru kafa karıştırmayınGÖKHAN mı KESECEK ?
#AdımAdımFinaleTURABİ !
Kızarmışşşolum bak kızdırıyorsun beni zaten bir sahra elencek diyorsunuz bir merve elencek diyorsunuz hangisi doğru kafa karıştırmayın![]()
Evet ama bende hesaplamıştım.Yo hayır doğruDün akşam SVRPANORAMA dan aldım
![]()
olum bak dalga geçme wallaha kızıyom lan iyice kafamı karıştırdın ya senin genelde tahminlerin doğru çıkıyor hangisine inanıyım tahmininemi duyumuna mı ünlüler mi aldı gönüllüler mi offf kafam karıştı yaaaaaKızarmışşşÇok mu kızardın bro
MERVE elenecek benim duyumumAma benim tahminimce ünlüler aldı dok. oyununu
![]()
DUR ÖZETLİYİM :olum bak dalga geçme wallaha kızıyom lan iyice kafamı karıştırdın ya senin genelde tahminlerin doğru çıkıyor hangisine inanıyım tahmininemi duyumuna mı ünlüler mi aldı gönüllüler mi offf kafam karıştı yaaaaa![]()
Tolganın yerinede oynadı normal atışlı oyunlardada başarılı değil pek@Bully , @eskici , @ABAY_06
GÖKHANA NOLMUŞ YA
TURABİ UÇMUŞ SİZ HAYLA GÖKHAN![]()
Ekli dosyayı görüntüle 37172
Sahra elenebilir yakında 4'lü finalde olmazo zaman o ozgunu haketmişti.iyi olmuş ona
sahranın zafer günü yani![]()