SEMPATİK ?😱😱SOnuçta survivor içinde değerlendiriyorsun Turabi hem sempatik hem başarılı hemde adam gibi adam.Hem adam dövüşçü![]()
SEMPATİK ?😱😱SOnuçta survivor içinde değerlendiriyorsun Turabi hem sempatik hem başarılı hemde adam gibi adam.Hem adam dövüşçü![]()
vay demekki restleşiyoruz öylemi, elem haznem Turabi için soluyacak artık.![]()
Merve yanlış yaptı ama mantıklı davrandı. Kendisi de üzüldü. Tolga elensin diye 1. olan Serenayı seçti çünkü onun 1. olacağına güveniyordu burdaki çoğu kişi gibi ama olmadı. Bu yüzden yargılanmamalı.merve samimiyetsiz olmasa en yakın dostunu vurmazdı arkadan. ve bana tepkileri vs çok yapacık geliyor. zaten acun da bi konseyde fena bozdu onuevet sahra karakter olarak öyle ahımşahım değill ama turablaya karşı herkes sus pus dururken bi o onu yazdı ona karşı koydu. bence doğal ama doğal hareketleri doğrumu orası biraz tartışılır. evet ağlama konusunda ıkınma mimikleri yapsada zerre damla göremedik
![]()
Tabi yaSEMPATİK ?😱😱
o zaman o ozgunu haketmişti.Acun Berna oalyından sonra konseyde Sahrayıda fena bozdu ama![]()
sahranın zafer günü yaniBu hafta 6 gün sürekli Survivor olucak Perşembe final![]()
buraya kadar nasıl geldikleri belli haketmiyorlarNasıl haketmiyor saçmaladın iyice![]()
[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] şampiyon falan olamaz.Boşuna Gökhan için sorun yapıyosunuz
Boşuna konuşuyosunuz @BullyŞAMPİYON TURABİ olacak
Perşembe günü gece 1 gibi açıklanır geçen yılki gibi
burda olacağım ve bozuşacağız
![]()
ÖDÜL onların dokunulmazlık sahranın olur inş.CUMARTESİ ÖDÜL ÜNLÜLERİN !
BİR FOTO DAHA BULDUM
@Bully , @ABAY_06 , @RevaN @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @yakup09Ekli dosyayı görüntüle 37171
Turabi mi olamaz[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] şampiyon falan olamaz.Şampiyon her türlü Gökhan olacaktır.
![]()
😱vay bel altı demek, bu beni frenlemez daha fazla hırsa getirir amaSenin her yerin haznelensin yarın sınavım var.Turabi de lütfen her yerde Öbgzki'yi empoze ederim.
![]()
turabi onu yazmayıp r yapınca o da avans babında sözler sarf ediyorMerve yanlış yaptı ama mantıklı davrandı. Kendisi de üzüldü. Tolga elensin diye 1. olan Serenayı seçti çünkü onun 1. olacağına güveniyordu burdaki çoğu kişi gibi ama olmadı. Bu yüzden yargılanmamalı.
Sahra şimdi benim şampiyonum Turabi diyor yağcı.![]()
1 hafta düştü sadece Gökhan o da geçen hafta hiç oyun kazanamadı. Ama bu hafta toparlayacaktır.@Bully , @eskici , @ABAY_06
GÖKHANA NOLMUŞ YA
TURABİ UÇMUŞ SİZ HAYLA GÖKHAN![]()
Ekli dosyayı görüntüle 37172
tolga yüzünden ayrıca arada fark yok ne uçması@Bully , @eskici , @ABAY_06
GÖKHANA NOLMUŞ YA
TURABİ UÇMUŞ SİZ HAYLA GÖKHAN![]()
Ekli dosyayı görüntüle 37172
Genel sıralamadada TURABİ 2. OLMUŞ1 hafta düştü sadece Gökhan o da geçen hafta hiç oyun kazanamadı. Ama bu hafta toparlayacaktır.![]()
Uçmuş tabitolga yüzünden ayrıca arada fark yok ne uçması![]()
Gökhan bu hafta aşırı kötü olduğu için Turabi 2.oldu bu hafta değişir her şeyGenel sıralamadada TURABİ 2. OLMUŞ
sadece bu haftalık değil yani![]()