Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merve samimiyetsiz olmasa en yakın dostunu vurmazdı arkadan. ve bana tepkileri vs çok yapacık geliyor. zaten acun da bi konseyde fena bozdu onu :A evet sahra karakter olarak öyle ahımşahım değill ama turablaya karşı herkes sus pus dururken bi o onu yazdı ona karşı koydu. bence doğal ama doğal hareketleri doğrumu orası biraz tartışılır. evet ağlama konusunda ıkınma mimikleri yapsada zerre damla göremedik :D
Merve yanlış yaptı ama mantıklı davrandı. Kendisi de üzüldü. Tolga elensin diye 1. olan Serenayı seçti çünkü onun 1. olacağına güveniyordu burdaki çoğu kişi gibi ama olmadı. Bu yüzden yargılanmamalı.

Sahra şimdi benim şampiyonum Turabi diyor yağcı. :D

Boşuna Gökhan için sorun yapıyosunuz :D
Boşuna konuşuyosunuz @Bully :D ŞAMPİYON TURABİ olacak :D Perşembe günü gece 1 gibi açıklanır geçen yılki gibi :D burda olacağım ve bozuşacağız :D

Boşuna Gökhan için sorun yapıyosunuz :D
Boşuna konuşuyosunuz @Bully :D ŞAMPİYON TURABİ olacak :D Perşembe günü gece 1 gibi açıklanır geçen yılki gibi :D burda olacağım ve bozuşacağız :D
[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] şampiyon falan olamaz. :A Şampiyon her türlü Gökhan olacaktır. :A

Merve yanlış yaptı ama mantıklı davrandı. Kendisi de üzüldü. Tolga elensin diye 1. olan Serenayı seçti çünkü onun 1. olacağına güveniyordu burdaki çoğu kişi gibi ama olmadı. Bu yüzden yargılanmamalı.

Sahra şimdi benim şampiyonum Turabi diyor yağcı. :D
turabi onu yazmayıp r yapınca o da avans babında sözler sarf ediyor :A olabilir yani :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...