- Reaksiyon puanı
- 59,698
- Puanı
- 1,060
Valla ben o farkı göremedim. Daha yeni 4/0 çekti Merveye karşı. Bir tek iletişim oyununda 5/3 yaptı da o da koşu turu 1'e indirildiği için, onu da zaten ünlüler kazandı.Merve sadece Müge'ye fark atıyordu Sahra bazen fark atıyor Merve'ye.![]()
Nasıl haketmiyor saçmaladın iyicegönüllüler haketmiyor
Bir dayanağı yok bu laflarının.Öyle böyle olması.![]()
Ağa Gökhanın resmini koysanagönüllüler haketmiyor
merve samimiyetsiz olmasa en yakın dostunu vurmazdı arkadan. ve bana tepkileri vs çok yapacık geliyor. zaten acun da bi konseyde fena bozdu onu@yakup09 Merve neden itici ki? Hakkıyla savaşıyor, yenilince de sürekli karşı takımı tebrik ediyor. Sahra gibi elindekileri kenara fırlatıp, bağırmıyor. Kenara çekilip sinsi gibi ağlamıyor, millete iftira atmıyor ve s. ve s.
Valla ben o farkı göremedim. Daha yeni 4/0 çekti Merveye karşı. Bir tek iletişim oyununda 5/3 yaptı da o da koşu turu 1'e indirildiği için, onu da zaten ünlüler kazandı.
Ünlülerin 10-0 ezişini de unutmamak lazımdı. Sahra az kalsın boğacaktı Dominik sahilinde milleti.![]()
Düşmanlar çoğalıyor bizim grupta kimse kalamdı gibi😡Şöyle demesene.Çirkef Sahra'yı artık kötülüyoruz @Maskeli Fedai yeni düşman geldi hemde büyük baş melunlardan.😡Af yok bunada...
Kafeste yumlu dövüşler ediyor.![]()
Acun Berna oalyından sonra konseyde Sahrayıda fena bozdu amamerve samimiyetsiz olmasa en yakın dostunu vurmazdı arkadan. ve bana tepkileri vs çok yapacık geliyor. zaten acun da bi konseyde fena bozdu onuevet sahra karakter olarak öyle ahımşahım değill ama turablaya karşı herkes sus pus dururken bi o onu yazdı ona karşı koydu. bence doğal ama doğal hareketleri doğrumu orası biraz tartışılır. evet ağlama konusunda ıkınma mimikleri yapsada zerre damla göremedik
![]()
Bir dayanağı yok bu laflarının.![]()
Mesaiye kalcan sen burda 6 gün boyuncaSınavlarım var ama çalışmayacağım galiba bunun yüzünden hep aynı şeyleri söyleyip duruyor.![]()
Mesaiye kalcan sen burda 6 gün boyunca![]()
Süper.CUMARTESİ ÖDÜL ÜNLÜLERİN !
BİR FOTO DAHA BULDUM
@Bully , @ABAY_06 , @RevaN @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @yakup09Ekli dosyayı görüntüle 37171