amaaaaan zaten bunları göze alarak gidiyorlar niye özlüyorlar ki zaten en fazla 3 4 ay duruyorlar orda
amaaaaan zaten bunları göze alarak gidiyorlar niye özlüyorlar ki zaten en fazla 3 4 ay duruyorlar orda
ne kanıtı ya git izle bakalım onları söylerken hiç inandırıcılık var mı ayrıca turabiye sanki demedi iyi yarışmacsın diye herkese diyor bunları
Mide kabul etmez böyle birşeyi hem aklım hemde midem veriyoSenin mantık kararlarını Miden mi veriyor.
Sizolursunuz ama herkes olurmu şüpheliHerkes bir gün Turabici olacaktır
bana mantıklı gelmiyorbende öyle diyorumda onlar için nasıl bilemeyiz
Tolga giderse çöküşe geçer [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] inşallah.İstikrarımız bozmadan devam ederiz inşallah.
Mide kabul etmez böyle birşeyi hem aklım hemde midem veriyo
Sizolursunuz ama herkes olurmu şüpheli
Tolga giderse çöküşe geçer [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] inşallah.
Eğer tolgayı bugün merve yada ahmet elerse sms sıralaması yalan diyebilirim ! Serenay bir anda birincilikten sonunculuğa düşemez bu akşam görücez herşeyibana mantıklı gelmiyor
Ya işte bu yüzden diyorum siz nası oldunuz turbocu anlamadım demekki sizin mide kaldırabiliyo böyle şeyleri midesizlerhay Midesiz ve AKılsız şey.
O kadar Gökhan iyisin çok iyisin dedi ama Turabi'ye hiç o kadar bariz demedi.Ayrıca yarış sonrasında diyor o kadar.Baya Baya GÖkhancı Acun.
yav he he adam gökhana dokunulmazlık sembölü verirken bile istemeyerek veriyor ama turabiye al gülüm diyorSen öyle san
Tolga bu hafta gitsin haftaya tüm oyunları süpürür ünlüler o melun takımdaki tüm moralleri de yok ediyor.hay Midesiz ve AKılsız şey.
O hayal.Tolga zaten yok gibi.
Ya işte bu yüzden diyorum siz nası oldunuz turbocu anlamadım demekki sizin mide kaldırabiliyo böyle şeyleri midesizler
yav he he adam gökhana dokunulmazlık sembölü verirken bile istemeyerek veriyor ama turabiye al gülüm diyor
Durumları ortada nası göremiyosunuz hayretMidelik bir durum göremiyoruz biz melun.
Takım olarak soruyosan GÖNÜLLÜLER tutuyor@Eray Güler sence Acunn kimi tutuyor.
bence düşer sms uzun sürdüEğer tolgayı bugün merve yada ahmet elerse sms sıralaması yalan diyebilirim ! Serenay bir anda birincilikten sonunculuğa düşemez bu akşam görücez herşeyi
Takım olarak soruyosan GÖNÜLLÜLER tutuyor
Kişisel olarak AHMET bence
evet o yüzden diyor tabi melun anlamıyor musunMidelik bir durum göremiyoruz biz melun.
O yüzden Gökhan süpersin diyor istemiye istemiye.
Hiçbir yarışmacı bu zamana kadar birincilikten bir anda sonunculuğa düşmezbence düşer sms uzun sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?