amaaaaan zaten bunları göze alarak gidiyorlar niye özlüyorlar ki zaten en fazla 3 4 ay duruyorlar orda![]()
amaaaaan zaten bunları göze alarak gidiyorlar niye özlüyorlar ki zaten en fazla 3 4 ay duruyorlar orda![]()
ne kanıtı ya git izle bakalım onları söylerken hiç inandırıcılık var mı ayrıca turabiye sanki demedi iyi yarışmacsın diye herkese diyor bunları![]()
Mide kabul etmez böyle birşeyi hem aklım hemde midem veriyoSenin mantık kararlarını Miden mi veriyor.![]()
Sizolursunuz ama herkes olurmu şüpheliHerkes bir gün Turabici olacaktır![]()
bana mantıklı gelmiyorbende öyle diyorumda onlar için nasıl bilemeyiz
![]()
Tolga giderse çöküşe geçer [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] inşallah.İstikrarımız bozmadan devam ederiz inşallah.![]()
Mide kabul etmez böyle birşeyi hem aklım hemde midem veriyo
Sizolursunuz ama herkes olurmu şüpheli![]()
Tolga giderse çöküşe geçer [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] inşallah.![]()
Eğer tolgayı bugün merve yada ahmet elerse sms sıralaması yalan diyebilirim ! Serenay bir anda birincilikten sonunculuğa düşemez bu akşam görücez herşeyibana mantıklı gelmiyor![]()
Ya işte bu yüzden diyorum siz nası oldunuz turbocu anlamadım demekki sizin mide kaldırabiliyo böyle şeyleri midesizlerhay Midesiz ve AKılsız şey.![]()
O kadar Gökhan iyisin çok iyisin dedi ama Turabi'ye hiç o kadar bariz demedi.Ayrıca yarış sonrasında diyor o kadar.Baya Baya GÖkhancı Acun.![]()
yav he he adam gökhana dokunulmazlık sembölü verirken bile istemeyerek veriyor ama turabiye al gülüm diyorSen öyle san![]()
Tolga bu hafta gitsin haftaya tüm oyunları süpürür ünlüler o melun takımdaki tüm moralleri de yok ediyor.hay Midesiz ve AKılsız şey.
O hayal.Tolga zaten yok gibi.
![]()
Ya işte bu yüzden diyorum siz nası oldunuz turbocu anlamadım demekki sizin mide kaldırabiliyo böyle şeyleri midesizler![]()
yav he he adam gökhana dokunulmazlık sembölü verirken bile istemeyerek veriyor ama turabiye al gülüm diyor![]()
Durumları ortada nası göremiyosunuz hayretMidelik bir durum göremiyoruz biz melun.![]()
Takım olarak soruyosan GÖNÜLLÜLER tutuyor@Eray Güler sence Acunn kimi tutuyor.![]()
bence düşer sms uzun sürdüEğer tolgayı bugün merve yada ahmet elerse sms sıralaması yalan diyebilirim ! Serenay bir anda birincilikten sonunculuğa düşemez bu akşam görücez herşeyi
Takım olarak soruyosan GÖNÜLLÜLER tutuyor
Kişisel olarak AHMET bence![]()
evet o yüzden diyor tabi melun anlamıyor musunMidelik bir durum göremiyoruz biz melun.
O yüzden Gökhan süpersin diyor istemiye istemiye.![]()
Hiçbir yarışmacı bu zamana kadar birincilikten bir anda sonunculuğa düşmezbence düşer sms uzun sürdü![]()