Durumları ortada nası göremiyosunuz hayret![]()
Ortada olan sadece başarı var oda mide ile alakalı değil zaten.
Durumları ortada nası göremiyosunuz hayret![]()
Ne alakası var melunyav he he adam gökhana dokunulmazlık sembölü verirken bile istemeyerek veriyor ama turabiye al gülüm diyor![]()
evet o yüzden diyor tabi melun anlamıyor musun![]()
Bu haberi gördünüzmü bakın @Maskeli Fedai @sürgünüm @Bully @Eray Güler @eskici http://www.medyafaresi.com/haber/Turabinin-dansi-olay-oldu_298213.htmlOrtada olan sadece başarı var oda mide ile alakalı değil zaten.![]()
Ne alakası var melun![]()
çok alakası var melunlarHı hı ondan.![]()
Çok eskidi bu
Pek kaale almıyorum
Bence kale alman lazımPek kaale almıyorum![]()
aga tam sayıyı hatırlamıyorum ama turabi iyiydi diğierleri orta dereceydi@eskici ağam dünki oyunu izleyemedim dokulmazlık kim kaç oyun kaybetti ağa ?
Hahaha adam gibi adammış peh.
Adam gibi adam demeleri trajikomik gerçektendeHahaha adam gibi adammış peh.![]()
He he tabi ondanKadınlara özel bir barda dans ediyor.Bu olağan üstü ama normal mide ile alakalı değil.![]()
Turabiye laf atmak için her yolu deniyorsun ama boş içimizdeki sevgiden gr azalma olmuyorBence kale alman lazım![]()
ahmeti tutuyor zaten ama turabiyi de tutuyorAdam Ahmet dedi ama haklı olabilir.![]()
Çok eskidi buYiğit fanları bende dahil ADAM diyene bakın diye paylaşmıştık bir zamanlar
![]()
Gerçekler ortada görmek istemiyosan tani yapıcak bişey yokTurabiye laf atmak için her yolu deniyorsun ama boş içimizdeki sevgiden gr azalma olmuyor![]()
Helal miHelal size.😉