Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wışşş Turabi'yi mi tutuyor.:T:Gökhan'cı Acun o kadar Survivor'da çok iyi yarışmacılardansın dedi.:(

Yani Turabi hakediyor demeye getiriyorsun çok istikrarlı buluyıorsun.:Z @Bully yeni turabocu kazandırdım bize siz eksilin hadi.:A
Gerçekleri söylüyoruz lafımı niye çarpıtıyon sonun kadar Gökhancıyız

Wışşş Turabi'yi mi tutuyor.:T:Gökhan'cı Acun o kadar Survivor'da çok iyi yarışmacılardansın dedi.:(

Yani Turabi hakediyor demeye getiriyorsun çok istikrarlı buluyıorsun.:Z @Bully yeni turabocu kazandırdım bize siz eksilin hadi.:A
doğru dedi ama göz boyamak için dedi onları anladım ben yüz ifadelerinden ama turabiyi fazla belli etmeden alttan alttan hep yükseltiyor ve onu tutuyor :D

doğru dedi ama göz boyamak için dedi onları anladım ben yüz ifadelerinden ama turabiyi fazla belli etmeden alttan alttan hep yükseltiyor ve onu tutuyor :D

Ben kanıtla geliyorum sen ses mimikle çıkartımda bulunuyorsun yaw he he.:F

Gerçekleri söylüyoruz lafımı niye çarpıtıyon sonun kadar Gökhancıyız

İşte gerçekler bu kadar aşikarken neden Gökhan'cısın.:(

Biz iyi yarışanın hakkını veririz merak etme. :A Turabi de iyi yarıştı tebrik ettik o kadar antiliğe tam gaz devam yine. :Z

Ben kanıtla geliyorum sen ses mimikle çıkartımda bulunuyorsun yaw he he.:F

İşte gerçekler bu kadar aşikarken neden Gökhan'cısın.:(
ne kanıtı ya git izle bakalım onları söylerken hiç inandırıcılık var mı ayrıca turabiye sanki demedi iyi yarışmacsın diye herkese diyor bunları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU