Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sms zaten Acun'un oyunu ben buna ciddi bir şekilde inanıyorum artık eğer Tolga giderse bu da kanıtlanmış olacak. :D

Ayrıca Gökhan Turabi'ye laf atsa da atmasa da sms potansiyeli çok yüksektir. Oyunlarda başarılı, efendi, sevimli, karakterli bir çocuk halk sever Gökhan'ı. :)

O saydıklarının hepsi Turabi'nin özellikleri.:Z

Eğer Tolga elenirse cidden Acun oyun oynamıştır buna bende inanırım.:(

acunda mantık aramamak gerek :D hadi ordan be adam hakediyor işte bahane falan değil :D

Niye laa tüm söylediklerim ispatlı işte.:AAkın zıtlaştı 3. olmuştu Yiğit zıtlaştı 1. oldu şimdide Sahra coşuyor Gökhan'da kesin bu sebeple yükselmiştir.:D

Ayrıca şuda var.Gökhan Turabi ile olan kavgasından önce hiçti neredeyse o kavga oldu bir dev oldu.:)

bilmiyorum ama merve kaybettikleri için mi ağlıyor yoksa kazandıkları için mi oarsını anlayamadım sen biliyormusun kimin kazandığını :D
Bilmiyorum ama ÜNLÜLER kazanmıştır diye tahmin ediyorum :D
Kazandıkları için ağlıyodur bence demekki ödül baya önemli gibi son iletişim sonuçta :D

Niye laa tüm söylediklerim ispatlı işte.:AAkın zıtlaştı 3. olmuştu Yiğit zıtlaştı 1. oldu şimdide Sahra coşuyor Gökhan'da kesin bu sebeple yükselmiştir.:D

Ayrıca şuda var.Gökhan Turabi ile olan kavgasından önce hiçti neredeyse o kavga oldu bir dev oldu.:)
alakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksek :D

Bilmiyorum ama ÜNLÜLER kazanmıştır diye tahmin ediyorum :D
Kazandıkları için ağlıyodur bence demekki ödül baya önemli gibi son iletişim sonuçta :D
hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarını :D

alakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksek :D

hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarını :D

Dediğim öylede anlaşılır.:DAma Turabi'ye zıt giden yükseldiği için bu dediğin çürüyor Turabi zıt gittiği için yükselmiş olsaydı Yiğit olayındada yükselirdi.:D

Dediğim öylede anlaşılır.:DAma Turabi'ye zıt giden yükseldiği için bu dediğin çürüyor Turabi zıt gittiği için yükselmiş olsaydı Yiğit olayındada yükselirdi.:D
o zaman senin dediklerinde çürüyor yani kısacası acun bu ne yapacağı hiç belli olmaz :A

o zaman senin dediklerinde çürüyor yani kısacası acun bu ne yapacağı hiç belli olmaz :A

Yooo benim dediğim çürümüyor.:Abaksana Turabi'ye zıt giden yükseliyor turabi'nin zıt gittiği yükseliyor ama Turabi'nin zıt gitmesi yükselmiyor Turabi'yi neyse baya denişik oldu.:F

Acun Melunu oyun oynamış mı oynamamış mı görücez.:D

Yooo benim dediğim çürümüyor.:Abaksana Turabi'ye zıt giden yükseliyor turabi'nin zıt gittiği yükseliyor ama Turabi'nin zıt gitmesi yükselmiyor Turabi'yi neyse baya denişik oldu.:F

Acun Melunu oyun oynamış mı oynamamış mı görücez.:D
turabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyor :A

aynen bende :D Yemek versinler daha iyi :D
aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorum :D

turabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyor :A

aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorum :D

Ama dediğim Turabi'nin zıt düşeninin yükselmesi bu durumda Turabi oy kaybetmez ki.Nasıl düşecek.:DAma Acun'un girdiği doğru.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU