- Reaksiyon puanı
- 59,755
- Puanı
- 1,060
Çok sevindim.Ahmet Dursun ayağı kırılıp diskalifiye olduğu haberi yalanmış
Sadece sakatlanmış![]()
Tolga gitsin.
Çok sevindim.Ahmet Dursun ayağı kırılıp diskalifiye olduğu haberi yalanmış
Sadece sakatlanmış![]()
TOLGA KAREL diyorumiyi bari kim gidiyor peki![]()
eee gökhanda 2. tolga da 3.ydü niye halk bu kadar değiştirip tolgayı gökhanın önüne geçirsin![]()
Gökhan gidemez çünkü @Eray Güler Gökhan finalistlerden biri dedi hayal kurma![]()
aynen ve inşallah agaBence tolga gidecek![]()
evetGökhan gidemez çünkü @Eray Güler Gökhan finalistlerden biri dedi hayal kurma![]()
Gökhan gidemez çünkü @Eray Güler Gökhan finalistlerden biri dedi hayal kurma![]()
Yok ya nesi garipmişEğer Tolga elenirse karşısına kesin Gökhan çıkmıştır.Gökhan'ın 1. olduğunu düşünmek garip bence.![]()
düşer ne olacak performansı kötü ama gökhanın çok iyi onu geçmiştir tolga geçmemiştir ama acun öyle dedi işteEvet ama Serenay Bir anda 3.lüğe mi düşecek yani.![]()
Tolga gitti gibi geliyor bana ama gitmez herhaldehayır meluncum gerek yok![]()
niye la performansı kötüyken bile 2. oluyordu iyiyken 1. mi olamıcakEğer Tolga elenirse karşısına kesin Gökhan çıkmıştır.Gökhan'ın 1. olduğunu düşünmek garip bence.![]()
Yok ya nesi garipmiş![]()
umarım öyle olur öyle olursa seni bilmiş ilan edecemTOLGA KAREL diyorum
Buda tutarsa ful çekerim
Kişisel dokunulmazlığa bağlı herşey![]()
düşer ne olacak performansı kötü ama gökhanın çok iyi onu geçmiştir tolga geçmemiştir ama acun öyle dedi işte![]()
inşallah giderTolga gitti gibi geliyor bana ama gitmez herhalde![]()
niye la performansı kötüyken bile 2. oluyordu iyiyken 1. mi olamıcak![]()
umarım öyle olur öyle olursa seni bilmiş ilan edecem![]()
![]()
Bu sms zaten Acun'un oyunu ben buna ciddi bir şekilde inanıyorum artık eğer Tolga giderse bu da kanıtlanmış olacak.Yaw düşünsene 10 yada 11. hafta serenay 1.ydi elendiği hafta 13. hafta ve hiç bir negatif bir şey yapmadan 3.lüğe düşüyor bence ilginç olan bu.
Ama Gökhan'ın şöyle bir yönü var Turabi ile kavga etti ve yükselebilir.Kim kavga etse yükseliyor zaten.Akın Yiğit Sahra ve şimdide Göki.Kesin sebebi budur.