hayır ya ne finali tolga finale falan gitmemeli melunAhmet gitsin.Tolga finali görmeli.
![]()
hayır ya ne finali tolga finale falan gitmemeli melunAhmet gitsin.Tolga finali görmeli.
![]()
Yukarıları oku az.Ahmet gitsin.Tolga finali görmeli.
Pınarda kim.Eşi mi...
hayır ya ne finali tolga finale falan gitmemeli melun![]()
Yukarıları oku az.Arkadaş Yiğit o kadar Pınar da Pınar da diyor hiç mi aklınızda kalmamış.
![]()
o melun yine oynamaz zaten sakatım der boşver gitsinGitmeli bence.En azından bu hafta kalsın haftaya göndersinler.Bireysele kadar lazım o bize.
![]()
o melun yine oynamaz zaten sakatım der boşver gitsin![]()
ahmet gitmesin tolga gitsin sinirlendirme beni melun
acun birşey yapamaz her türlü yapar o şovunuYok kimse kalmadı sakatlanmaz artık ayrıca Acun kızar ona.![]()
Tolga finali görmeliahmet gitmesin tolga gitsin sinirlendirme beni melun
acun birşey yapamaz her türlü yapar o şovunu![]()
ahmet gitmesin tolga gitsin sinirlendirme beni melun
acun birşey yapamaz her türlü yapar o şovunu![]()
hayır hiç haketmiyorTolga finali görmeli![]()
olmasınOlsun yinede lazım bize 1 oyun 1 oyundur.![]()
Haketmiyor ama gönüllülere faydalıhayır hiç haketmiyor
olmasın![]()
bu kadar faydası yetti size daha gerek yokHaketmiyor ama gönüllülere faydalı![]()
hayır hiç haketmiyor
olmasın![]()
Ahmet Dursun ayağı kırılıp diskalifiye olduğu haberi yalanmış@Eray Güler var mı yeni haberler![]()
eee gökhanda 2. tolga da 3.ydü niye halk bu kadar değiştirip tolgayı gökhanın önüne geçirsinBu akşam baya riskli.Bnece Ahmet yada Gökhan gider Tolga gitmez.
Sonuçta Serenay'ı eledi ki Serenay'da 1.ciydi.Halk 2 haftada bu kadar taraf değiştirip bir anda Gökhan'ı 1. yapmaz bence.![]()
Gerek var melunbu kadar faydası yetti size daha gerek yok![]()
Gökhan gidemez çünkü @Eray Güler Gökhan finalistlerden biri dedi hayal kurmaBu akşam baya riskli.Bnece Ahmet yada Gökhan gider Tolga gitmez.
Sonuçta Serenay'ı eledi ki Serenay'da 1.ciydi.Halk 2 haftada bu kadar taraf değiştirip bir anda Gökhan'ı 1. yapmaz bence.![]()
iyi bari kim gidiyor pekiAhmet Dursun ayağı kırılıp diskalifiye olduğu haberi yalanmış
Sadece sakatlanmış![]()