GreatOttoman
Favori Üye
Bilmiyorum 1.nin bir anda 3.lüğe düşmesi durduk yere mantıklı gelmedi.![]()
acunda mantık aramamak gerekTurabi ile zıtlaştığı için 1. olmuştur anca yoksa Performans bahane.eğer olmuşsa.A:
Bu sms zaten Acun'un oyunu ben buna ciddi bir şekilde inanıyorum artık eğer Tolga giderse bu da kanıtlanmış olacak.
Ayrıca Gökhan Turabi'ye laf atsa da atmasa da sms potansiyeli çok yüksektir. Oyunlarda başarılı, efendi, sevimli, karakterli bir çocuk halk sever Gökhan'ı.![]()
bilmiyorum ama merve kaybettikleri için mi ağlıyor yoksa kazandıkları için mi oarsını anlayamadım sen biliyormusun kimin kazandığını![]()
bakalım
Bugünkü ödülü sence kim alıcak![]()
acunda mantık aramamak gerekhadi ordan be adam hakediyor işte bahane falan değil
![]()
Bilmiyorum ama ÜNLÜLER kazanmıştır diye tahmin ediyorumbilmiyorum ama merve kaybettikleri için mi ağlıyor yoksa kazandıkları için mi oarsını anlayamadım sen biliyormusun kimin kazandığını![]()
alakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksekNiye laa tüm söylediklerim ispatlı işte.Akın zıtlaştı 3. olmuştu Yiğit zıtlaştı 1. oldu şimdide Sahra coşuyor Gökhan'da kesin bu sebeple yükselmiştir.
Ayrıca şuda var.Gökhan Turabi ile olan kavgasından önce hiçti neredeyse o kavga oldu bir dev oldu.![]()
hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarınıBilmiyorum ama ÜNLÜLER kazanmıştır diye tahmin ediyorum
Kazandıkları için ağlıyodur bence demekki ödül baya önemli gibi son iletişim sonuçta![]()
alakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksek![]()
hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarını![]()
o zaman senin dediklerinde çürüyor yani kısacası acun bu ne yapacağı hiç belli olmazDediğim öylede anlaşılır.Ama Turabi'ye zıt giden yükseldiği için bu dediğin çürüyor Turabi zıt gittiği için yükselmiş olsaydı Yiğit olayındada yükselirdi.
![]()
o zaman senin dediklerinde çürüyor yani kısacası acun bu ne yapacağı hiç belli olmaz![]()
aynen bendealakası yok da öyleyse o zaman turabi de hep zıt gittiği için yüksek![]()
hiç sevmiyorum şu iletişim oyunlarını![]()
turabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyorYooo benim dediğim çürümüyor.baksana Turabi'ye zıt giden yükseliyor turabi'nin zıt gittiği yükseliyor ama Turabi'nin zıt gitmesi yükselmiyor Turabi'yi neyse baya denişik oldu.
Acun Melunu oyun oynamış mı oynamamış mı görücez.![]()
aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorumaynen bendeYemek versinler daha iyi
![]()
Maneviyatturabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyor
aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorum![]()
turabiye zıt giden yükseliyorsa turabinin düşmesi lazım işte burda da devreye yine acun giriyor
aynen ya ama yarışmacılar bu ödülleri daha çok önemsiyor uyuz oluyorum![]()
amaaaaan zaten bunları göze alarak gidiyorlar niye özlüyorlar ki zaten en fazla 3 4 ay duruyorlar ordaManeviyat![]()
Niye garipEğer Tolga elenirse karşısına kesin Gökhan çıkmıştır.Gökhan'ın 1. olduğunu düşünmek garip bence.![]()
acun hep yükseltiyor turabiyiAma dediğim Turabi'nin zıt düşeninin yükselmesi bu durumda Turabi oy kaybetmez ki.Nasıl düşecek.Ama Acun'un girdiği doğru.
![]()
Niye garip
acun hep yükseltiyor turabiyi![]()
![]()
Bu sene oylamalar cidden çok garip ne olucağı belli olmuyorSerenay2ın hiç bir negatif bir şey yapmadan 3.lüğe düşmesi garip ne olacak.
Sen öyle san.Acun düşürüyordur onu.![]()