hadi ordan be acun turabiyi tutuyor farketmiyor musunSerenay2ın hiç bir negatif bir şey yapmadan 3.lüğe düşmesi garip ne olacak.
Sen öyle san.Acun düşürüyordur onu.
hadi ordan be acun turabiyi tutuyor farketmiyor musunSerenay2ın hiç bir negatif bir şey yapmadan 3.lüğe düşmesi garip ne olacak.
Sen öyle san.Acun düşürüyordur onu.
İnş yarışmayıda kazanıcak GökhanevetSon dörtte kesin olarak Gökhan Keser var
Bu sene oylamalar cidden çok garip ne olucağı belli olmuyor
hadi ordan be acun turabiyi tutuyor farketmiyor musun
oha sallama yok artık 😱 bildiğin turabiyi tutuyor 😡 melun acunAma Turabi'nin oyları belliydi.
Gökhan'ı tutuyor bildiğin.😡
Evet turabi 1ve 2'den hiç düşmedi isitikrarlı şekildeAma Turabi'nin oyları belliydi.
Gökhan'ı tutuyor bildiğin.😡
oha sallama yok artık 😱 bildiğin turabiyi tutuyor 😡 melun acun
Evet turabi 1ve 2'den hiç düşmedi isitikrarlı şekilde
Turbocular olarak katılan katılanaWışşş Turabi'yi mi tutuyor.Gökhan'cı Acun o kadar Survivor'da çok iyi yarışmacılardansın dedi.
Yani Turabi hakediyor demeye getiriyorsun çok istikrarlı buluyıorsun.@Bully yeni turabocu kazandırdım bize siz eksilin hadi.
Gerçekleri söylüyoruz lafımı niye çarpıtıyon sonun kadar GökhancıyızWışşş Turabi'yi mi tutuyor.Gökhan'cı Acun o kadar Survivor'da çok iyi yarışmacılardansın dedi.
Yani Turabi hakediyor demeye getiriyorsun çok istikrarlı buluyıorsun.@Bully yeni turabocu kazandırdım bize siz eksilin hadi.
doğru dedi ama göz boyamak için dedi onları anladım ben yüz ifadelerinden ama turabiyi fazla belli etmeden alttan alttan hep yükseltiyor ve onu tutuyorWışşş Turabi'yi mi tutuyor.Gökhan'cı Acun o kadar Survivor'da çok iyi yarışmacılardansın dedi.
doğru dedi ama göz boyamak için dedi onları anladım ben yüz ifadelerinden ama turabiyi fazla belli etmeden alttan alttan hep yükseltiyor ve onu tutuyor
Gerçekleri söylüyoruz lafımı niye çarpıtıyon sonun kadar Gökhancıyız
Gökahnı tutuyordoğru dedi ama göz boyamak için dedi onları anladım ben yüz ifadelerinden ama turabiyi fazla belli etmeden alttan alttan hep yükseltiyor ve onu tutuyor
Biz iyi yarışanın hakkını veririz merak etme.Wışşş Turabi'yi mi tutuyor.Gökhan'cı Acun o kadar Survivor'da çok iyi yarışmacılardansın dedi.
Turbocular olarak katılan katılana
Turabi gibi bir adamı tutamam midem kaldırmazBen kanıtla geliyorum sen ses mimikle çıkartımda bulunuyorsun yaw he he.
İşte gerçekler bu kadar aşikarken neden Gökhan'cısın.
Herkes bir gün Turabici olacaktırTurabi'nin başarısını itiraf eden edene.
Biz iyi yarışanın hakkını veririz merak etme.Turabi de iyi yarıştı tebrik ettik o kadar antiliğe tam gaz devam yine.
ne kanıtı ya git izle bakalım onları söylerken hiç inandırıcılık var mı ayrıca turabiye sanki demedi iyi yarışmacsın diye herkese diyor bunlarıBen kanıtla geliyorum sen ses mimikle çıkartımda bulunuyorsun yaw he he.
İşte gerçekler bu kadar aşikarken neden Gökhan'cısın.
Turabi gibi bir adamı tutamam midem kaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?