Maskeli Fedai
Favori Üye
Bir tanede bir tanedirHiç hayır demedim valla.Sen bana birkaç tane söyledin dedin ama ben bir tane söylemişim.
Bir tanede bir tanedirHiç hayır demedim valla.Sen bana birkaç tane söyledin dedin ama ben bir tane söylemişim.
eminim turabi adam olmadıkça beni kimse turabici yapamaz ben madamları deil adamları tutarımemin miisnBiz ne laflar gördük GÜL GÜL ÖLDÜK
Bu Akıncılar hep böyle zaten inkar ederler
Nasıl gökhanı tutuyosun kadroeminim turabi adam olmadıkça beni kimse turabici yapamaz ben madamları deil adamları tutarım
Hiç hayır demedim valla.Sen bana birkaç tane söyledin dedin ama ben bir tane söylemişim.
Ya arkadaşım o değil de sen Yiğit'i de seviyorsun peki bu Yiğit'e "it" diyen Turabi'yi nasıl destekliyorsun açıkla bi bana.GÖKHAN KESERSE TURABİ GÖMER ! TURABİ GÖMERSE YİĞİT DİKER !
Acunun açıklamasını görmedin sanırım orda Turabi avcı köpeklerinden bahsetti Acunda dediYa arkadaşım o değil de sen Yiğit'i de seviyorsun peki bu Yiğit'e "it" diyen Turabi'yi nasıl destekliyorsun açıkla bi bana.
Bu arada Turavi kim lo@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.
Kim doğru dürüst.
Kimsee yalan konuşmuyor ne diyecekse yüzüne söylüyor.
Oyunlarda süper daha ne yapsın Show'unuda istiyorsan onuda yapıyor.😎
Orayı birdaha izleYa arkadaşım o değil de sen Yiğit'i de seviyorsun peki bu Yiğit'e "it" diyen Turabi'yi nasıl destekliyorsun açıkla bi bana.
Orda avcı köpeklerinden bahsetti Acunda dedi zatenOrayı birdaha izleBende öyle anladım ilk baştaFakat iyi izlersen it demediğini anlayacaksın
Bu arada Turavi kim lo
İnanmam orada Yiğit'e it dediği çok açık hiç lafı dolandırmayın.Acunun açıklamasını görmedin sanırım orda Turabi avcı köpeklerinden bahsetti Acunda dedi
Ben anladım anlayacağımı.Orayı birdaha izleBende öyle anladım ilk baştaFakat iyi izlersen it demediğini anlayacaksın
Acunda dedi zatenİnanmam orada Yiğit'e it dediği çok açık hiç lafı dolandırmayın.
Ben anladım anlayacağımı.
Demedi ya bidaha izleİnanmam orada Yiğit'e it dediği çok açık hiç lafı dolandırmayın.
Ben anladım anlayacağımı.
Acun'u takan yok.
Anlat bakayım ne anlamışsın.Tamam cevap olarak bunu söyle sen bana anladım ben mesajı.
Çağır gelsin o kim ki@Eray Güler arkadaşımız bugün baya kendini gösterdi akşama bekliyoruz devamını eray.Çok iyisin...
Elem kederi çağırmayayım şimdi.
Anlat bakayım ne anlamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?