Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu sene ki Survivor da en irrite olduğum kişi Turabi. Fragmanlarını izledim bir ara adam ne öyle ya İnşallah Turabi dışında başka birisi kazanır
@Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai
Adama bak Turabi bu yıl içlerinde en adam gibi adamıBu sene ki Survivor da en irrite olduğum kişi Turabi. Fragmanlarını izledim bir ara adam ne öyle yaİnşallah Turabi dışında başka birisi kazanır
@Maskeli Fedai
Hangi hareketine diyosun bunuBu sene ki Survivor da en irrite olduğum kişi Turabi. Fragmanlarını izledim bir ara adam ne öyle yaİnşallah Turabi dışında başka birisi kazanır
@Maskeli Fedai
Hehehe öyledir bende Gökhancıyım o elenirse başka biri ama yeter ki Turabi kazanmasınAdama bak Turabi bu yıl içlerinde en adam gibi adamı
Ya adamı sevmiyorum nedendir bilmiyorum çok itici geliyorHangi hareketine diyosun bunuBende öyle diyodum
En samimi gelen kişi YİĞİT ve TURABİHehehe öyledir bende Gökhancıyım o elenirse başka biri ama yeter ki Turabi kazanmasın
Ya adamı sevmiyorum nedendir bilmiyorum çok itici geliyor
Sus senHehehe öyledir bende Gökhancıyım o elenirse başka biri ama yeter ki Turabi kazanmasın
Ya adamı sevmiyorum nedendir bilmiyorum çok itici geliyor
Başka bir isteğin yoksa ben içeri gidip Vadi seyredcemSus sen
biri çıktı sonundaTurabi'yi niye sevmiyorsunuz anlamadım
Adamsın aga bende TurabiciyimTurabi'yi niye sevmiyorsunuz anlamadım
Süpersin aga ben de takip ediyorum programı pazar ve pazartesi geceleri ama fazla yorum yapmıyorumAdamsın aga bende Turabiciyim
Bu konuya yorum yapmanı bekliyoruzSüpersin aga ben de takip ediyorum programı pazar ve pazartesi geceleri ama fazla yorum yapmıyorum
Tamam aga yapmaya çalışırım başka işlerim çıkmassaBu konuya yorum yapmanı bekliyoruz
O capsi @Eray Güler yaptı meluncum yine saçmalamakta şov yaptın şaşırmadım.Loo fotolu bir caps bile yapmışsın Turabi hayranlığı var sende baya baya.
Akın'dan fazla değildir.
Aman gelmesin bugünO hep en beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Ne yapim?
caps yapO hep en beklenmeyen zamanlarda geliyor.
Ne yapim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?