ELENMESİ İLE SES ÇIKMAYAN YANİ FAZLA ÜZÜLÜLMEMİŞBi ara demiş olabilirim tam hatırlamıyorum.
Anlamadım?
Gidecek inşallah bu hafta.
Yok üzüldü de Akın duygularını pek belli etmeyen birisi ondan öyle anlamışsındır.ELENMESİ İLE SES ÇIKMAYAN YANİ FAZLA ÜZÜLÜLMEMİŞ
Survıvor başlamadan baktım heryer AKIN SAATÇİ falanYok üzüldü de Akın duygularını pek belli etmeyen birisi ondan öyle anlamışsındır.Arkadaşları ona robot diyormuş zaten.
Hep Acun'un oyunları bunlar.Survıvor başlamadan baktım heryer AKIN SAATÇİ falanNolduda fanı bu kadar azaldı anlamadım
Sonucu biliyon zaten tamam anladık.Akşam gömücez
Belkide yanlıştırSonucu biliyon zaten tamam anladık.
Evet Gökhan'la Tolga hiç beceremiyor öyle şeyleri.Belkide yanlıştırTahmin yaptımTutar hep tahminlerimOyun atmalı oyunsa orda GÖNÜLLÜLER tamamdır diyeceksn
Pazartesi 3 oyun oldu bir havalara bakEvet Gökhan'la Tolga hiç beceremiyor öyle şeyleri.Tolga'nın zaten becerdiği pek bir şey yok.
Bi ara demiş olabilirim tam hatırlamıyorum.
Anlamadım?
Gidecek inşallah bu hafta.
Ve 9 Bin'i geçmiş sayfa.
Ne zaman demişim?Dedi dedi 'biz ne ünlüler gördük gül gül öldük...' baya etkilenmişsin işte.
Yok üzüldü de Akın duygularını pek belli etmeyen birisi ondan öyle anlamışsındır.Arkadaşları ona robot diyormuş zaten.
Yok o senin yanlış anlaman.En fazla belli ettiği duygu ise Sinsilikti galiba.
Ne zaman demişim?
Yok o senin yanlış anlaman.
He kesin demişimdir her yerde abartmakta üstüne yok zaten neyse.Her yerde demişsin gül gül öldük lafını.Turabi ortaya attı bu lafı sonra popi oldu konuda.
Bence kim diyorsa yanılıyor.Her yerde demişsin gül gül öldük lafını.Turabi ortaya attı bu lafı sonra popi oldu konuda.
😱O kadar kişi sinsi diyor ve yanılıyor öylemi.Forumda senin at gözlüğün dışında sinsi görmeyen yok onu.
Beyazıt'ın yasını tutuyorum hala.
He kesin demişimdir her yerde abartmakta üstüne yok zaten neyse.
Bence kim diyorsa yanılıyor.Ayrıca Turabi'ye de ikiyüzlü diyen baya çok.
Gİden gidiyorBence kim diyorsa yanılıyor.Ayrıca Turabi'ye de ikiyüzlü diyen baya çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?