aynen bu hafta elenir umarım ama serenay onun gerçek yüzünü daha önce görseydi keşkeBu cümleni her zaman düşünüyorum 🙂 kesinlikle katiliyorum ama eninde sonunda o da defolup gidecek ve Serenay kadar güzel tepkiler alamayacak dondugunde .
aynen bu hafta elenir umarım ama serenay onun gerçek yüzünü daha önce görseydi keşkeBu cümleni her zaman düşünüyorum 🙂 kesinlikle katiliyorum ama eninde sonunda o da defolup gidecek ve Serenay kadar güzel tepkiler alamayacak dondugunde .
turabicilerin sallamarı ve biz gökhancıların doğrularıyla böyle oluyor işteya konuyu ne yaptınız ya daha dün 400 sayfaydı bugün 440 olmuş biraz yavaş ya bukadar ne konuşuyosunuz![]()
Yapalım o zaman[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] bi ara bu tag vardı güzeldi 😀 @sokak sanati @Maskeli Fedai
Ben kuruttum zaten biraz sende kuruthadi nerde kalmıştık 2-3 gün buradayım iflahınızı kurutmaya geldim.![]()
Ben kuruttum zaten biraz sende kurut![]()
2 kişi geldiler ama başarılı olamadı melunlarCidden kurumuşlar şu melun Medcezir'den biraz enerji depolasın gelsin yoksa çekemem şimdi.![]()
2 kişi geldiler ama başarılı olamadı melunlar![]()
Turboyu bu melunlara karşı savunmak görevdirOkumak isterdim ama 100 sayfa önce bırakmıştım baya uğraşmışsın.Ama sonuç süper başarı.
![]()
Çünkü [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .Turboyu bu melunlara karşı savunmak görevdir![]()
Birde [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] i savunmazlar mı melunlarÇünkü [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .![]()
Birde [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] i savunmazlar mı melunlar![]()
Bizim tek adamımız var o da [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]Adı üstünde melun.
Zaten tarafları yok gibi bir gün Gökhan demişler bir ara Yiğit Ahmet diyen var çeşit çeşitler birde çeşitleri bir arada bulunduranlar var. baya melunmuş bunlar.![]()
Bizim tek adamımız var o da [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]![]()
AynenGerçekler demindeyiz biz.Her hafta farklı olmamak Turabici olmak demekmiş onu öğrensin o melunlar.
![]()
Aynenyarın adamımız fark atacak hepsine
![]()
@sokak sanati yalan atıyor bu arkadaş kendisi hep salladı durduhadi geldim bakalım kurut iflahımızı @sokaksanati bu arada @MaskeliFedai nin de başarılı olduğu falan yok hep yalanlar salladı durdu