hadi geldim bakalım kurut iflahımızı @sokaksanati bu arada @MaskeliFedai nin de başarılı olduğu falan yok hep yalanlar salladı durdu
İtirazını söyle ilk önce neyi kabullanamiyon.
hadi geldim bakalım kurut iflahımızı @sokaksanati bu arada @MaskeliFedai nin de başarılı olduğu falan yok hep yalanlar salladı durdu
Kaç gündür turabi arkadan konuşuyor diye kafamı şişirdiler Gökhanın yaptıklarını önlerine sununca sallama dediler yazdığımaİtirazını söyle ilk önce neyi kabullanamiyon.![]()
@sokak sanati yalan atıyor bu arkadaş kendisi hep salladı durdu![]()
Kaç gündür turabi arkadan konuşuyor diye kafamı şişirdiler Gökhanın yaptıklarını önlerine sununca sallama dediler yazdığıma![]()
Ben yoruldum bunlarla biraz sen uğraşDoğrucu melunumuz ne zaman olduki bu öyle olsun.![]()
bu arada ben her zaman gökhan dedim başka birini demedim sallamayın
Ben yoruldum bunlarla biraz sen uğraş![]()
Aynı şeyler Akına söylediği sözlerNe konuşmuş arkalarından.Baya gülerdim bunlara.
![]()
Aynı şeyler Akına söylediği sözler![]()
Bully nin Turabici olduğunu biliyor muydun bir aralarCümleyi oku melun.Orada değişen Bully ve Abay sen biraz daha doğru melunsun onlara göre o kadar.
Peehhh hadi gelsinler.![]()
akının tolganın arkasından konuştuklarını hatırlamıyorsun galibaNe konuşmuş arkalarından.Baya gülerdim bunlara.
![]()
Aynen 😎 her şeyin bir yeri var mesela sen bir yemeği beğenmediğinde direk kişinin suratına mı dersin yani olay buAın'a ilk geldiğinde sorun çıkmasın diye takımı düşündüğü için yüzüne bir şey demedi ama dediklerinde hep haklıydı ayrıca her doğru her yerde söylenmez.😎
Bully nin Turabici olduğunu biliyor muydun bir aralar@eskici
Aynen 😎 her şeyin bir yeri var mesela sen bir yemeği beğenmediğinde direk kişinin suratına mı dersin yani olay bu
akının tolganın arkasından konuştuklarını hatırlamıyorsun galiba![]()
Aynen Turbocu kardeşimYok o olmasın attık onu Turabicilikten.
Herşey Takım için.Bizim düşündüğümüzü düşünemeyenler dedine yansın.
![]()
Gökhanın Tolga ve Turabi hakkında dedikleri hakkında ne düşünüyon meluncumakının tolganın arkasından konuştuklarını hatırlamıyorsun galiba![]()
Bir ara oldu 1 hafta falan sonra hemen bıraktıciddi misin
Aynen Turbocu kardeşim![]()
ciddi misin
Cevap veremeyincede yorulduk deyip gidiyorlarİşte anlamıyorlar sonra atarlanıyorlar.
Şu Sahra olayını mı dedin.![]()
Cevap veremeyincede yorulduk deyip gidiyorlarzaten bu melunlar cevap veremedikleri zaman giderler
![]()
Anti Turabi timi kurduk dediler 3 ü geldi ama başarılı olamadılarAnlayamamak yormuştur onları.![]()