- Reaksiyon puanı
- 59,828
- Puanı
- 1,060
Hilmi'nin seveni baya çoktu Turabi gibi nefret edeni yoktu.Geçen yıl Doğu için diyordunuz ama Hilmi kazandı![]()
Hilmi'nin seveni baya çoktu Turabi gibi nefret edeni yoktu.Geçen yıl Doğu için diyordunuz ama Hilmi kazandı![]()
Turabinin de seveni varHilmi'nin seveni baya çoktu Turabi gibi nefret edeni yoktu.![]()
Ama sevmeyeni çok Gökhan'ın o kadar sevmeyeni yok mesela bu yüzden Gökhan ağır basıyor finalde.Turabinin de seveni var![]()
Gönüllüler Seronun oyları ve Doğu Güneydoğu ve Akdeniz Turboyu şampiyon yaparAma sevmeyeni çok Gökhan'ın o kadar sevmeyeni yok mesela bu yüzden Gökhan ağır basıyor finalde.![]()
Yav he he.Gönüllüler Seronun oyları ve Doğu Güneydoğu ve Akdeniz Turboyu şampiyon yapar![]()
Karaktersiz ve çapuling olan Tolgaya güveniyoruzYav he he.
Bu arada dokunulmazlığı ünlüler kaybeder bence Tolga yüzünden.![]()
Bi kurtulamadık şu melundan be. 😡 Kim oy atıyorsa şu ikiyüzlüye.Karaktersiz ve çapuling olan Tolgaya güveniyoruzİnşallah sms te Ahmeti eler
![]()
Zor kurtulursun bu gidişle adam mağdur edebiyatı yapıyorBi kurtulamadık şu melundan be. 😡 Kim oy atıyorsa şu ikiyüzlüye.![]()
Elensin artık tahammülüm kalmadı artık o meluna.Zor kurtulursun bu gidişle adam mağdur edebiyatı yapıyor![]()
Finale kadar sabreceksinElensin artık tahammülüm kalmadı artık o meluna.![]()
Ben bunlara gereken cevabı veriyorumAz kaldı dur.![]()
Ben bunlara gereken cevabı veriyorum![]()
Melunlar konuya gelemiyorBana özel laf atmaları var onlarla ilgilendim Turabi ile olanlar sende.![]()
Dur bakalım Acun Tolga'yı eler belki takımlar dengelensin diye.Finale kadar sabreceksinAkın bile gitti o gitmedi şimdi Akının gitmesine ne sevinmiştir
![]()
Tolga kavga çıkartır diye orda tutarDur bakalım Acun Tolga'yı eler belki takımlar dengelensin diye.![]()
Tolga fazlalık artık bence Survivor'da gitmesi gerekiyor. Bu saatten sonra da pek kavga çıkaracağını sanmıyorum.Tolga kavga çıkartır diye orda tutar![]()
Fazlalık değil bizim kazanmamız için gerekli olan oyuncuTolga fazlalık artık bence Survivor'da gitmesi gerekiyor. Bu saatten sonra da pek kavga çıkaracağını sanmıyorum.![]()
Tolga o adada olduğu sürece avantaj gönüllülerde olacak.Fazlalık değil bizim kazanmamız için gerekli olan oyuncu![]()