Maskeli Fedai
Favori Üye
Neyse artık Gökhan oynamaz oyunlardayav he he anladık 1 farkla ama önde işte
Neyse artık Gökhan oynamaz oyunlardayav he he anladık 1 farkla ama önde işte
neden oynamazmış melunNeyse artık Gökhan oynamaz oyunlarda
Çünkü gönüllüler Tolga'yı seçer bilerek.neden oynamazmış melun
aynen aga korkak Turabi hep tolga seçecek elense iyi olurÇünkü gönüllüler Tolga'yı seçer bilerek.Tolga elenmeli acilen.
Evet de Merve ile Ahmet'i eler gibi bu dedikoducu Serenay'ı elediğine göre.aynen aga korkak Turabi hep tolga seçecek elense iyi olur
ya aga orasını bilemiyorum ama ben serenayı elediğine inanmadım zaten o yüzden acun güçlü elenmesin diye tolgayı gönderebilir diye umuyorumEvet de Merve ile Ahmet'i eler gibi bu dedikoducu Serenay'ı elediğine göre.
Zaten öyle olursa sms'in Acun'un oyunu olduğu artık kesin anlaşılır. Bana da iki takımı dengede tutmaya çalışıyor gibi geliyor.ya aga orasını bilemiyorum ama ben serenayı elediğine inanmadım zaten o yüzden acun güçlü elenmesin diye tolgayı gönderebilir diye umuyorum
olabilir aga zaten tolga sayesinde bu hafta kesin dokunulmazlığı gönüllüler kazanır ve eşitlenirlerZaten öyle olursa sms'in Acun'un oyunu olduğu artık kesin anlaşılır. Bana da iki takımı dengede tutmaya çalışıyor gibi geliyor.
Bence de öyle olur ve inşallah Tolga gider. Tolga giderse gönüllüler oyun falan alamaz. Hadi 10 oyuna çıksınlar 2'sini falan anca alırlar.olabilir aga zaten tolga sayesinde bu hafta kesin dokunulmazlığı gönüllüler kazanır ve eşitlenirler
aynen şans oyunu olmadıkça zor oyun alırlarBence de öyle olur ve inşallah Tolga gider. Tolga giderse gönüllüler oyun falan alamaz. Hadi 10 oyuna çıksınlar 2'sini falan anca alırlar.
aynen şans oyunu olmadıkça zor oyun alırlar
Siz öyle sanın melunlarBence de öyle olur ve inşallah Tolga gider. Tolga giderse gönüllüler oyun falan alamaz. Hadi 10 oyuna çıksınlar 2'sini falan anca alırlar.
Eledi amaTurabi bence son oyunlarda [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] e baya yenildiği için sinirlenip delikanlılık taslıyor.Ayrıca Turabi'nin çapı ne ki [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı elesin?
Ahmet ve Gökhanın çapı ne abi Turabi onları ezer geçeraz kaldı gökhan ve ahmetin turabiyi alt etmesine az kaldı @Maskeli Fedai
Parkurda parçalıyo kim önüne gelirse Gökhan ağa adam süperaynen şans oyunu olmadıkça zor oyun alırlar
Gökhan daha oynamaz oyunlardaParkurda parçalıyo kim önüne gelirse Gökhan ağa adam süperbirtek işte atışlı oyunlarda problem yaşıyor
İyide sırayla seçmiyolarmı onlar tolgayı seçicekler ilk sonra ünlüler seçicek ?Gönüllüler Tolgayı ve Ahmeti seçerler
Seçme sırası gönüllülerdeİyide sırayla seçmiyolarmı onlar tolgayı seçicekler ilk sonra ünlüler seçicek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?